Brasilien vs Serbien – Speltips VM 2022

Neymar Brasilien Speltips VM 2022Äntligen är det dags för Brasilien att inleda VM 2022 och det är Serbien som står för motståndet. Brasilien har väntat 20 år på senaste VM-guldet men hoppas att det ska bli ändring på detta i Qatar. Laget kliver in i turneringen som favoriter och hoppas kunna få en fin start på turneringen genom att vinna mot Serbien. Oddsen talar till brassarnas fördel men det kommer inte att bli en enkel match då Serbien är starka. Kommer Neymar och gänget bjuda på den fotbollsfest vi alla hoppas?

Datum: 24 november 2022
Avspark: 20:00
Arena: Lusail Iconic Stadium

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Brasilien är favoriter till VM-guldet

Tittar på oddsen hos svenska bettingsidor är det Brasilien som är klara favoriter till VM-guldet. De har också ett otroligt lag i detta VM och som vanligt hoppas vi på en fotbollsfest med brassarna. Neymar och gänget har höga förhoppningar om ett sjätte VM-guld och de har helt klart spelarmaterialet för att lyckas.

Serbien ska inte underskattas

Serbien är dock ingen nation som är enkla att slå. De tog sig till VM genom att besegra Portugal på bortaplan i sista matchen och vann därmed gruppen. De vann också Nations League-gruppen före Norge, Slovenien och Sverige. Nu hopas de kunna skrälla ännu mer och ta tre poäng mot VM:s givne favorit. Lyckas de ta poäng är det en överraskning.

Brasilien tar hem det

Även om Serbien är skickliga går det inte att komma ifrån att Brasilien är snäppet vassare. De har ett lag som utan problem ska kunna vinna mot Serbien. Allting talar för detta också men samtidigt är det en tuff match. Men vi tror Brasilien är tillräckligt skickliga för att vinna matchen och spelar därför Brasilien som vinnare till oddset 1,50 hos Casumo.

Vårt speltips: Brasilien vinner mot Serbien till oddset 1,50 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller