Bray Wanderers vs Finn Harps – Irland

Hemmalaget Bray Wanderers

Sean Houston in action for Finn Harps against Bray WanderersAllt går emot Bray Wanderers vad dom än gör just nu. Glädjen, energin och självförtroendet är inte bara borta eller i källaren, den saknas och med den ryggraden i ett fotbollslag. Man startade inledningsvis i ligan med en horribel förlustsvit på 10 matcher (!) och på något vis måste man hitta tillbaka och starta om innan det är försent.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu har man kanske hittat rätt vilket återstår att se i dagens match men man slog faktiskt Falkirk med 1-0 i en vänskapsmatch rätt nyligen. Dessutom för att kanske stärka eller boosta självförtroendet en anings har man också lyckats spela 3-0 mot Wexford Youths och spela en oavgjord match mot Bohemians. Mumma för ett mentalt svagt lag.

Bortalaget Finn Harps

Nu leker livet för laget Finn Harps, skillnaden mellan Bray Wanderers och Finn Harps är snudd på astronomisk. Finn Harps som gick upp från andra divisionen förra året till högsta ligan har börjat bra och man har en skön 10 poängs marginal mot dagens värdar och man ligger för tillfället på en hedrande 8de plats.

Man har själv skapat sig goda vanor och senast ut mötte man Galway United som man slog med 1-0 och nu har man en fin segersvit om 3 matcher vilket är bra och stärker nykomlingarna inför kommande matcher.

Så här tänker vi

Källarlaget utan självkänsla eller strategi tar idag mot Finn Harps så vi tror på Finn Harps i den här matchen men säkrar upp med att även ta med oavjort så vi spelar X2 till oddset 1.85 hos mybet

Vi spelar: X2 hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com