Bray Wanderers vs Finn Harps – Irland

Hemmalaget Bray Wanderers

Sean Houston in action for Finn Harps against Bray WanderersAllt går emot Bray Wanderers vad dom än gör just nu. Glädjen, energin och självförtroendet är inte bara borta eller i källaren, den saknas och med den ryggraden i ett fotbollslag. Man startade inledningsvis i ligan med en horribel förlustsvit på 10 matcher (!) och på något vis måste man hitta tillbaka och starta om innan det är försent.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu har man kanske hittat rätt vilket återstår att se i dagens match men man slog faktiskt Falkirk med 1-0 i en vänskapsmatch rätt nyligen. Dessutom för att kanske stärka eller boosta självförtroendet en anings har man också lyckats spela 3-0 mot Wexford Youths och spela en oavgjord match mot Bohemians. Mumma för ett mentalt svagt lag.

Bortalaget Finn Harps

Nu leker livet för laget Finn Harps, skillnaden mellan Bray Wanderers och Finn Harps är snudd på astronomisk. Finn Harps som gick upp från andra divisionen förra året till högsta ligan har börjat bra och man har en skön 10 poängs marginal mot dagens värdar och man ligger för tillfället på en hedrande 8de plats.

Man har själv skapat sig goda vanor och senast ut mötte man Galway United som man slog med 1-0 och nu har man en fin segersvit om 3 matcher vilket är bra och stärker nykomlingarna inför kommande matcher.

Så här tänker vi

Källarlaget utan självkänsla eller strategi tar idag mot Finn Harps så vi tror på Finn Harps i den här matchen men säkrar upp med att även ta med oavjort så vi spelar X2 till oddset 1.85 hos mybet

Vi spelar: X2 hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar