Brighton & Hove Albion vs Crystal Palace – FA-cupen

Måndagen är sista dagen för denna runda av FA-cupen som inte bjudit på några större skrällar än så länge. Brighton football playerBrighton som är nykomling till Premier League tar emot Crystal Palace i vad som borde vara en jämn match. Vem vinner och vem försvinner?

Hämta din välkomstbonus på 2000 kronor hos Mybet nu

Hemmalaget Brighton

Brighton är nykomling till Premier League och fick en väldigt bra start på säsongen. Precis som för många entusiastiska nykomlingar har verkligheten hunnit ifatt och även om Brighton & Hove Albion är på en tolfte plats i tabellen är det bara tre poäng till nedflyttningsstrecket. Försvarsspelet är det som håller Brighton kvar i ligan och på de fem senaste mötena har laget bara släppt in mål i två matcher. På de fem senaste matcherna har det även bara blivit en förlust och den kom borta mot Chelsea.

Bortalaget Crystal Palace

Crystal Palace hade en fullkomligt horribel inledning på säsongen och gjorde inte mål på de första omgångarna. Tränaren fick sparken och in kom Roy Hodgson som fått fart på laget. Under Hodgsons ledning har man lämnat bottenträsket och tagit sig upp på säker mark men med bara två poängs marginal till degradering. Crystal Palace ska dock inte ha några problem att hålla sig kvar i ligan. Nu är det dock FA-Cupen och det är svårt att veta om Hodgson tänker lufta några spelare efter den intensiva julperioden.

Så här tänker vi

Förra mötet mellan lagen slutade 0-0 och ett oavgjort resultat igen känns fullt rimligt. Endast en poäng skiljer sig mellan lagen och även om Crystal Palaces formkurva kanske är lite bättre har Brighton stor fördel av hemmaplan. När det dessutom vankas cupmatch kommer fansen lyfta sitt lag hela vägen in i kaklet. Vi väljer att spela på ett oavgjort resultat till oddset 3,05 hos My bet.

Vårt speltips: Matchen mellan Brighton och Crystal Palace slutar oavgjort till oddset 3,05 hos mybet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.se

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com