Brighton & Hove Albion vs Crystal Palace – FA-cupen

Måndagen är sista dagen för denna runda av FA-cupen som inte bjudit på några större skrällar än så länge. Brighton football playerBrighton som är nykomling till Premier League tar emot Crystal Palace i vad som borde vara en jämn match. Vem vinner och vem försvinner?

Hämta din välkomstbonus på 2000 kronor hos Mybet nu

Hemmalaget Brighton

Brighton är nykomling till Premier League och fick en väldigt bra start på säsongen. Precis som för många entusiastiska nykomlingar har verkligheten hunnit ifatt och även om Brighton & Hove Albion är på en tolfte plats i tabellen är det bara tre poäng till nedflyttningsstrecket. Försvarsspelet är det som håller Brighton kvar i ligan och på de fem senaste mötena har laget bara släppt in mål i två matcher. På de fem senaste matcherna har det även bara blivit en förlust och den kom borta mot Chelsea.

Bortalaget Crystal Palace

Crystal Palace hade en fullkomligt horribel inledning på säsongen och gjorde inte mål på de första omgångarna. Tränaren fick sparken och in kom Roy Hodgson som fått fart på laget. Under Hodgsons ledning har man lämnat bottenträsket och tagit sig upp på säker mark men med bara två poängs marginal till degradering. Crystal Palace ska dock inte ha några problem att hålla sig kvar i ligan. Nu är det dock FA-Cupen och det är svårt att veta om Hodgson tänker lufta några spelare efter den intensiva julperioden.

Så här tänker vi

Förra mötet mellan lagen slutade 0-0 och ett oavgjort resultat igen känns fullt rimligt. Endast en poäng skiljer sig mellan lagen och även om Crystal Palaces formkurva kanske är lite bättre har Brighton stor fördel av hemmaplan. När det dessutom vankas cupmatch kommer fansen lyfta sitt lag hela vägen in i kaklet. Vi väljer att spela på ett oavgjort resultat till oddset 3,05 hos My bet.

Vårt speltips: Matchen mellan Brighton och Crystal Palace slutar oavgjort till oddset 3,05 hos mybet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.se