Brighton & Hove Albion vs Manchester United – Premier League

Coach Mourinho UnitedAndra omgången i Premier League är igång och efter seger mot Leicester i premiären åker Mourinhos mannar iväg från Manchester till säsongens första bortamatch. Motståndet är Brighton & Hove, förra årets sensationella nykomling. United har knappast haft en harmonisk försäsong med dispyter från Mourinhos sida mot Ed Woodward och dessutom har det pratats om splittringar mellan storstjärnan Pogba och Mourinho – något som klubben starkt gick ut och förnekade.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget Brighton & Hove Albion

Brighton var nykomling under förra säsongen men klarade sig kvar med bred marginal. Visserligen avslutade man säsongen svagt men med tanke på att hela England trodde laget skulle åka ur var det en smärre bragd att hålla sig kvar. Nu väntar andra raka säsongen i världens mest penningstinna liga och fansen på Falmer Stadium hoppas på en upprepning under säsongen.

Bortalaget Manchester United

Visserligen har Manchester United inlett säsongen med en seger men det verkar inte vara allt för harmoniskt i klubben. Mourinho har haft utspel flera gånger under försäsongen men nu när transferfönstret är stängt gäller det att lägga allt det bakom sig. Truppen är en av ligans bästa och man ska absolut ha en elva som ska kunna besegra Brigthon. Ur ett svenskt perspektiv blir det extra spännande att se om Lindelöf får fortsatt förtroende i backlinjen tillsammans med Bailly.

Så här tänker vi

United är favoriter och brukar vara starka i inledningen av säsongen. Mourinho har knappast några planer på att tappa poäng mot ett lag som Brighton & Hove. Hemmalaget inledde säsongen med en förlust med 2-0 mot Watford och får det tufft att hålla sig kvar ett andra år. Vi tror Manchester United fixar steken och väljer att spela bortaseger till oddset 1,86 hos Bethard.

Vårt speltips: Manchester United vinner borta mot Brighton till oddset 1,86 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com