Brighton vs Newcastle – Premier League

Hemmalaget Brighton

Ett tag såg det ut som om Brighton greppade spelet i högsta ligan med deras fina oavgjorda resultat mot Watford och än finare seger över West Bromwich med hela 3-1 vilket gav de första poängen. Men sedan gick dem tillbaka till förlorarspåret när de förlorade mot Bournemouth med 2-1 och sedan förlust igen mot samma lag fast då i liga cupen.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Dock så är nykomlingarna som rimligen borde vara aktuella för nedflyttningsfrågor inte ens topp 3 från botten så på det viset har dem byggt upp en platform att stå på vidare när nu Premier League ångar på.

Bortalaget Newcastle

Newcastle såg inte ut som om de hade ett lag för Premier League i början av säsongen. De hade i princip inte köpt några nya spelare under transferfönstret i somras.  Sedan förlorade dem de två första matcherna och visst går det att acceptera förluster men deras insats som lag var blekt och helt enkelt uruselt.

Men som det har sett ut de sista matcherna har de vänt på skutan och spelar allt bättre. De åkte visserligen ut ur liga cupen på ett tidigt skede men därefter har de kunna fokusera på sina matcher i Premier League så har också vinsterna börjat komma.

Så här tänker vi

Båda lagen är faktiskt på gång och de båda spelar allt bättre vilket gör det svårt att tippa en vinnare. Men vårt spel är lättare då vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.0 hos Nordicbet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2.0 hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com