Brighton vs Newcastle – Premier League

Hemmalaget Brighton

Ett tag såg det ut som om Brighton greppade spelet i högsta ligan med deras fina oavgjorda resultat mot Watford och än finare seger över West Bromwich med hela 3-1 vilket gav de första poängen. Men sedan gick dem tillbaka till förlorarspåret när de förlorade mot Bournemouth med 2-1 och sedan förlust igen mot samma lag fast då i liga cupen.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Dock så är nykomlingarna som rimligen borde vara aktuella för nedflyttningsfrågor inte ens topp 3 från botten så på det viset har dem byggt upp en platform att stå på vidare när nu Premier League ångar på.

Bortalaget Newcastle

Newcastle såg inte ut som om de hade ett lag för Premier League i början av säsongen. De hade i princip inte köpt några nya spelare under transferfönstret i somras.  Sedan förlorade dem de två första matcherna och visst går det att acceptera förluster men deras insats som lag var blekt och helt enkelt uruselt.

Men som det har sett ut de sista matcherna har de vänt på skutan och spelar allt bättre. De åkte visserligen ut ur liga cupen på ett tidigt skede men därefter har de kunna fokusera på sina matcher i Premier League så har också vinsterna börjat komma.

Så här tänker vi

Båda lagen är faktiskt på gång och de båda spelar allt bättre vilket gör det svårt att tippa en vinnare. Men vårt spel är lättare då vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.0 hos Nordicbet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2.0 hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar