Brighton vs Nottingham – Speltips Premier League

Birhgton har inte haft det roligt sedan Graham Potter lämnade klubben. Från att ha legat på plats som ger spel i Champions League har två raka förluster inneburit att laget ramlat ner till sjunde plats i tabellen. Nu finns det dock chans på revansch när jumbon och nykomlingen Nottingham kommer på besök. Ett lag som endast tagit en seger på de tio inledande matcherna.

Datum: 18/10
Avspark: 20:30
Arena: Amex Stadium (Brighton)
Domare: D England

Hämta en oddsbonus hos Campobet och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Brighton behöver en seger

Om inte raset ska fortsätta behöver Brighton plocka en seger under tisdagen. Nye tränaren Roberto De Zerbi har tagit laget utanför Topp 4 med de senate tidens resultat. 0-1 hemma mot Tottenham och 0-2 borta mot Brentford gör att laget har det tufft för tillfället. Nu ska det dock kunna bli ett trendbyte när hopplösa Nottingham kommer på besök.

Nottingham ligger sist i tabellen

Nottingham Forest inledde säsongen hyfsat med fyra poäng på de tre inledande matcherna. Men sedan dess har det inte varit samma fina resultatrad. Sex förluster och en oavgjord på de sju senaste matcherna vittnar om detta. Laget ligger sist i tabellen och måste börja ta poäng om det inte endast ska bli en ettårig sejour i återkomsten till Premier League.

Brighton vinner detta

Brighton må ha tappat poäng i tre raka matcher men när motståndet är svagt tror vi de har vad som krävs för att vinna. En seger gör att laget är tillbaka i kampen om Europaplatserna. Oddsen hos svensk betting vittnar om att det kan bli en ganska komfortabel seger för hemmalaget. Därför spelar vi Brighton som segrare till oddset 1,40 hos Campobet.

Vårt speltips: Brighton vinner över Nottingham Forest till oddset 1,40 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller