Bristol City vs Manchester City – Carabao Cup

Andra matchen av två väntar i mötet mellan Bristol City och Manchester City i semifinalen utav Carabao Cup. Citybristol city hemmaarena har med sig 2-1 från första mötet på Etihad men nu väntar en tuff bortamatch på Ashton Gate Stadium – arenan där Manchester United fick se sig besegrade i kvartsfinalen av samma turnering. Ska årets sensation skrälla sig hela väge till Wembley eller blir det ett steg närmre en av många förväntade titlar som City förväntas ta?

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Bristol City

Bristol City är årets sensation i den engelska ligafotbollen. Klubben slog mot alla odds ut United i kvartsfinalen och hade länge ledningen borta mot City på Etihad. I ligaspelet har man också imponerat och det är ingen omöjlighet att laget når en play off-placering i kvalet till Premier League – vilket skulle vara över förväntan för den lilla klubben. Nu väntar svårast möjliga motstånd och det är ingen överdrift att säga att spelarna gör sin största match hittills i deras karriärer.

Bortalaget Manchester City

Manchester City har mottagit alla superlativer som finns under säsongen 2017/18. Man var länge obesegrade men den fina sviten skulle få ett slut borta mot Liverpool på Anfield. Efter en kollektiv kollaps förlorade man med 4-3 och visade att det går att besegra laget som varit Englands överlägset bästa team ledda av en av världens bästa managers. Carabao Cup är den minst prioriterade titeln för Pep men samtidigt har spanjoren visat tidigare att varje titel räknas och det är ingen hemlighet att City gärna åker till Wembley och hämtar årets första titel.

Så här tänker vi

Bristol City har varit sensationella och vi tror att sagan fortsätter och resulterar i ett avslutande kapitel på Wembley. Oddsen på att Bristol City besegrar Manchester City till 12,50 hos Bethard känns som en skänk från ovan.

Vårt speltips: Bristol City besegrar Manchester City till 12,50 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Tagged with:

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com