Bristol City vs Manchester United – Liga Cupen

Hemmalaget Bristol City

Bristol City har behållit sin fina form när de besegrade Nottingham Forrest med 2-1 på hemmaplan. Spelet fungerade verkligen väl då och de vann helt rättvist. De har nu fyra raka vinster och de befinner sig på en lovande tredjeplats i Championship tabellen (red: andraligan).

Mycket talar för att de satsar på att ta sig till Premier League istället för att komma med den starkaste truppen till dagens match mot så stark motstånd. Offensiven fungerar bra också med 11 mål i de senaste fem matcherna. I försvarsspelet har vi en del frågor som behöver besvaras på eftersom de inte har lyckats freda sitt eget mål på de senaste sju matcherna.

Bortalaget Manchester United

Vi tror att Manchester United kommer att försöka nyttja Bristols svaga försvar fullt ut. Jose Murinho förväntas ta ut ett slagkraftigt lag på planen då titeljakten i princip redan är över.

I försvarsspelet kan vi dock eventuellt se några förändringar. Sist startade ManU med Axel Tuanzebe, Victor Lindelöf och Marcos Rojo. Återstår att se om samma backar får chansen i den här matchen. Manchester United är stora favoriter till segern och bör kunna gå segrande ur den.

Så här tänker vi

Inget snack om att ansvaret ligger på Manchester United att prestera. Men de har visat att de kan göra det under press detta år. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål till oddset 2.40 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål till oddset 2.40 hos Ladbrokes