Bristol City vs Manchester United – Liga Cupen

Hemmalaget Bristol City

Bristol City har behållit sin fina form när de besegrade Nottingham Forrest med 2-1 på hemmaplan. Spelet fungerade verkligen väl då och de vann helt rättvist. De har nu fyra raka vinster och de befinner sig på en lovande tredjeplats i Championship tabellen (red: andraligan).

Mycket talar för att de satsar på att ta sig till Premier League istället för att komma med den starkaste truppen till dagens match mot så stark motstånd. Offensiven fungerar bra också med 11 mål i de senaste fem matcherna. I försvarsspelet har vi en del frågor som behöver besvaras på eftersom de inte har lyckats freda sitt eget mål på de senaste sju matcherna.

Bortalaget Manchester United

Vi tror att Manchester United kommer att försöka nyttja Bristols svaga försvar fullt ut. Jose Murinho förväntas ta ut ett slagkraftigt lag på planen då titeljakten i princip redan är över.

I försvarsspelet kan vi dock eventuellt se några förändringar. Sist startade ManU med Axel Tuanzebe, Victor Lindelöf och Marcos Rojo. Återstår att se om samma backar får chansen i den här matchen. Manchester United är stora favoriter till segern och bör kunna gå segrande ur den.

Så här tänker vi

Inget snack om att ansvaret ligger på Manchester United att prestera. Men de har visat att de kan göra det under press detta år. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål till oddset 2.40 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål till oddset 2.40 hos Ladbrokes

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com