Bristol Rovers vs Cardiff – England

Hemmalaget Bristol Rovers

Bristol Rovers vs CardiffNu ska det bli intressant att se om Bristol Rovers kan få ihop sitt lag och spela en bra fotboll. Man har värvat några stycken spelare och det gäller att samtliga snabbt kommer in i det spel man helst vill spela. Nu förlorade man inledningsmatchen med 3-1 mot Scunthorpe i Lördags och nu kan man inte spela på det viset idag igen. Man ledde med 1-0 i halvlek och sedan kom katastrofen och man spelade som virriga hönor och man släppte in hela 3 mål på 25 minuter.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta kommer inte att fungera under säsongen speciellt inte när man faktiskt spelar riktigt bra i stort sett hela matchen och sen tappa totalt när det endast återstår 25 minuter. Nu återfanns bara 1 av de nya förvärven i Bristol Rovers lag och kanske kan laget spela mycket bättre om de andra också är med i dagens match.

Bortalaget Cardiff

Cardiff har också ett nytt spel att lära sina många nyförvärv och sådant brukar ta en viss tid. Visserligen har man spelat träningsmatcher som har gått sådär och kanske behöver några matcher i kroppen på de nya spelarna för att kunna spela på sitt max.

Så här tänker vi

Vi tror det är rörigt och vimsigt just nu i Bristol så vi spelar Cardiff vinst till oddset 1.80 hos NordicBet

Vi spelar: Vinst för Cardiff hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar