Bristol Rovers vs Cardiff – England

Hemmalaget Bristol Rovers

Bristol Rovers vs CardiffNu ska det bli intressant att se om Bristol Rovers kan få ihop sitt lag och spela en bra fotboll. Man har värvat några stycken spelare och det gäller att samtliga snabbt kommer in i det spel man helst vill spela. Nu förlorade man inledningsmatchen med 3-1 mot Scunthorpe i Lördags och nu kan man inte spela på det viset idag igen. Man ledde med 1-0 i halvlek och sedan kom katastrofen och man spelade som virriga hönor och man släppte in hela 3 mål på 25 minuter.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta kommer inte att fungera under säsongen speciellt inte när man faktiskt spelar riktigt bra i stort sett hela matchen och sen tappa totalt när det endast återstår 25 minuter. Nu återfanns bara 1 av de nya förvärven i Bristol Rovers lag och kanske kan laget spela mycket bättre om de andra också är med i dagens match.

Bortalaget Cardiff

Cardiff har också ett nytt spel att lära sina många nyförvärv och sådant brukar ta en viss tid. Visserligen har man spelat träningsmatcher som har gått sådär och kanske behöver några matcher i kroppen på de nya spelarna för att kunna spela på sitt max.

Så här tänker vi

Vi tror det är rörigt och vimsigt just nu i Bristol så vi spelar Cardiff vinst till oddset 1.80 hos NordicBet

Vi spelar: Vinst för Cardiff hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com