Brommapojkarna vs AIK – Speltips Allsvenskan

Efter en månads uppehBrommapojkarna vs AIK - Speltips Allsvenskanåll är det dags att blicka framåt på Allsvensk fotboll igen. Säsongens överraskning är Brommapojkarna och de tar emot säsongens negativa överraskning AIK. Trots att BP ligger sexa i tabellen och AIK ligger näst sist är det “Gnaget” som är favoriter enligt oddsen. AIK har samlat ihop sju poäng under säsongen och behöver göra en betydligt bättre andra halva på säsongen för att det ska bli Allsvenskt spel nästa säsong också. 

Datum: 1 juli 2023
Avspark: 15:00
Arena: Grimsta IP (Stockholm)
Domare: F Klitte (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Brommapojkarna har gjort en fin vår

I princip alla experter trodde att Brommapojkarna skulle åka ur Allsvenskan men efter 12 omgångar ser det inte ut att bli. BP har varit otroligt bra och ligger sexa i tabellen. Därför är det kanske något överraskande att det är AIK som är favoriter i matchen. BP ser riktigt fina ut och är framförallt starka hemma på Grimsta IP.

AIK behöver vinna

AIK har tillbaka John Guidetti och Milosevic vad det verkar inför återstarten. Säsongen har varit en rejäl besvikelse för “Gnaget” som ligger näst sist i tabellen. Nu återstår det att se om de kan ta säsongens andra seger när de gör den korta resan till Grimsta. En seger på 12 matcher är inte tillräckligt bra för en storklubb som AIK. Har uppehållet gjort att de kunnat samla kraft och ladda om. En seger mot BP är oerhört viktig för att krisrubrikerna inte ska fortsätta. Oddsen tallar AIK som knappa favoriter.

AIK tar hem det

Även om BP gjort en betydligt bättre säsong tror vi att AIK lyckats samla kraft och att de har vad som krävs för att vinna matchen. Allt annat vore en rejäl besvikelse för laget som inte imponerat. Vi spelar AIK som vinnare till oddset 2,55 hos Expekt.

Vårt speltips: AIK vinner över Brommapojkarna till odds 2,55 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expert och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller