Brommapojkarna vs Dalkurd – Allsvenskan

BrommapojkarnaEtt riktigt ångestmöte väntar mellan jumbon och nästjumbon på lördag eftermiddag i Stockholm. Det är två lag som inte mår särskilt bra utan slåss för sin överlevnad i högsta divisionen, men att båda håller sig kvar är högst osannolikt i dagsläget. Dalkurd har vunnit 2 matcher av 15 medan BP bara är snäppet bättre med 3 vinster.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Brommapojkarna

BP gjorde comeback i våras i Allsvenskan efter att ha gått raka vägen från division 1. Återkomsten har nog inte blivit vad fansen på Grimsta IP hade förväntat sig men samtidigt är det små resurser man har att jobba med. Efter uppehållet har det knappast sett ljusare ut. Laget har förlorat fyra av fyra matcher, enbart stått för ett mål framåt och släppt in 12 mål. Dessutom kommer två av förlusterna mot direkta bottenkonkurrenter i form av Sirius och Dalkurd. BP måste steppa upp om det ska bli allsvenskt spel 2019!.

Bortalaget Dalkurd

Dalkurd som spelar sina hemmamatcher på Gavlevallen i Gävle, efter att ha flyttat från Borlänge till Uppsala. Föreningen som bytt spelort lika ofta som en säsongare byter sängpartner ligger sist i tabellen med nio inspelade poäng på 15 matcher. Fyra av dessa har kommit efter uppehållet på fyra matcher. Det blev seger mot just BP medan man fick med sig kryss mot TFF efter att ha tappat en ledning sent. I de två senaste matcherna har det dock blivit förlust mot Hammarby respektive Sirius.

Så här tänker vi

Det är ett riktigt bottenmöte mellan två formsvaga lag som väntar på Grimsta. BP med fyra raka förluster och Dalkurd med två raka förluster. Dessutom ligger lagen sist respektive näst sist. Vi kan inte göra någon skillnad mellan lagen men för den neutrale åskådaren rekommenderar vi en annan match. Vi tror att matchen slutar oavgjort och väljer därför att spela kryss hos Nordicbet till oddset 3,40!

Vårt speltips: Matchen mellan BP och Dalkurd slutar oavgjort till oddset 3,40 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com