Brommapojkarna vs Degerfors IF – Speltips Allsvenskan

Brommapojkarna vs Degerfors IF - Speltips AllsvenskanSäsongens positiva överraskning Brommapojkarna fick en tung återstart med förlust med 0-2 hemma mot bottenlaget AIK. Det gör att BP nu har tre förluster på sina fyra senaste matcher i Allsvenskan. Nu har de alla chanser i världen att ta en seger då seriens sämsta bortalag kommer på besök till Grimsta IP. Ett Degerfors som har en seger på sina nio senaste matcher och närmar sig nedflyttning i allt högre utsträckning. Vem vinner lördagens match?

Datum: 8 juli 2023
Avspark: 17:30
Arena: Grimsta IP (Stockholm)
Domare: A Aganovic (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

BP är favoriter enligt oddsen

Om vi tittar på oddsen hos svensk betting är det BP som är klara favoriter. Trots en dipp de senaste matcherna har de stått för stabila prestationer i Allsvenskan denna säsong. De ligger åtta i tabellen och har ett bra grundspel som bör vara tillräckligt för att vinna mot ett Degerfors som fortfarande inte tagit poäng på bortaplan.

Degerfors är seriens sämsta bortalag

Degerfors har fortfarande inte tagit poäng på bortaplan och formen är allt annat än god. Tre raka förluster i Allsvenskan och endast en seger på nio matcher. I återstarten föll laget mot Värnamo på hemmaplan med 0-2 och det är inte mycket som går vägen för laget just nu. De har dock värvat några intressanta spelare i fönstret. Kan de hjälpa laget uppåt i tabellen?

BP tar hem detta

Brommapojkarna är favoriter om vi tittar till oddsen och de har också ett lag som ska kunna vinna över Degerfors. Framförallt med tanke på att gästerna har en relativt lång skadelista och samtidigt är otroligt formsvaga. Med detta i åtanke tror vi att Brommapojkarna vinner vilket vi spelar till odds 1,86 hos LeoVegas.

Vårt speltips: BP vinner mot Degerfors till odds 1,86 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller