Brommapojkarna vs Hammarby IF – Speltips Allsvenskan

Brommapojkarna vs Hammarby IF - Speltips AllsvenskanEfter en svag vår har Hammarby börjat få upp farten och har nu två raka segrar mot IK Sirius och Kalmar FF. Brommapojkarna har gjort tvärtemot och fallit samman totalt och förlorat samtliga tre matcher sedan uppehållet. Nu väntar en spännande match mellan Stockholmslagen. De båda lagen möttes så sent som i juni och då gick Bajen segrande ur striden med 2-1. Har de vad som krävs för ännu en seger. 

Datum: 21 juli 2023
Avspark: 19:00
Arena: Grimsta IP (Stockholm)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på Allsvenskan

Brommapojkarna är underdogs enligt oddsen

Tittar vi på oddsen enligt svensk betting är det BP som är knappa underdogs då Bajen förväntas ta alla tre poäng. Brommapojkarna var tippade sist av de flesta experter men stod för en solid vårsäsong. Efter uppehållet har resultaten dock uteblivit och laget har tre raka förluster av tre möjliga. Nu är frågan om de kan bryta trenden?

Hammarby hoppas på tredje raka

För Hammarby gäller det att försöka ta tredje raka segern. Efter vinster mot Sirius och Kalmar har laget klättrat upp till en åttonde plats. Formtoppen har kommit lägligt då klubben snart ska försöka kvala in till Europa Conference League. Har de vad som krävs för att vinna mot BP på bortaplan? Oddsen och formen talar till lagets fördel men det är ingen enkel uppgift som väntar.

Vi tror Bajen vinner

Hammarby är favoriter och vi tror att de har vad som krävs för att vinna matchen. Laget har hittat formen efter en svag vår och nu återstår det att se om de har vad som krävs för ännu en vinst. Med tanke på att BP tappat formen tror vi att Bajen vinner. Vi spelar Hammarby som vinnare till odds 2,20 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Hammarby vinner över Brommapojkarna till oddset 2,20 hos LeoVegas

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på Allsvenskan