Brommapojkarna vs IF Elfsborg – Speltips Allsvenskan

Brommapojkarna slåss för nytt kontrakt men har hamnat på negativ kvalplats efter en katastrofal höst. Nu väntar guldjagande Elfsborg hemma på Grimsta i en match där det är två lag som är beroende av poäng av olika anledningar. Nu ser vi fram emot en spännande match där gästerna är favoriter enligt oddsen hos svensk betting men där verkligen vad som helst kan hända. Vem har vad som krävs för att vinna? 

Datum: 8 oktober 2023
Avspark: 15:00
Arena: Grimsta IP (Stockholm)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och betta på Allsvenskan

BP hoppas kunna överraska

Efter en riktigt fin vår var det inte på tal att BP skulle vara indragna i någon bottenstrid i Allsvenskan. Men efter sommaruppehållet har laget spelat 13 matcher där de vunnit två, spelat två oavgjorda och förlorat nio. Det har gjort att man nu ligger på negativ kvalplats när fem omgångar återstår. Spelet har dock varit ganska bra men för mycket slarv har gjort att laget nu är i en prekär situation.

IF Elfsborg jagar SM-guld

Elfsborg är en klubb som inte vunnit SM-guld sedan 2012 men denna säsong har de fortfarande allt i egna händer. Efter två förluster i rad har de nu slagit både Halmstad och Varberg. Avståndet till MFF är en poäng och det är just “Di Blåe” som väntar i sista omgången. Brommapojkarna ska besegras om Elfsborg vill ta guld och gästerna är också favoriter enligt oddsen.

Blir en jämn match  

Brommapojkarna brukar spela bra mot de bättre lagen men har svårt att få med sig resultaten efter sommaren. Mot Elfsborg tror vi att det kommer att bli en jämn match men där gulsvart står som segrare efter slutsignalen. Därför spelar vi Elfsborg som vinnare till oddset 2,05 hos Betinia.

Vårt speltips: Elfsborg vinner borta mot BP till odds 2,05 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och betta på Allsvenskan