Brommapojkarna vs Östersund – Allsvenskan

BP kingDags för ännu en spännande drabbning mellan Brommapojkarna och Östersund. En nykomling mot ett lag som vann mot Arsenal borta. Östersund har tillsammans med MFF varit årets besvikelse i Allsvenskan. Efter de fem inledande matcherna ligger man på nedflyttningsplats och nu måste något drastigt till om man ska börja klättra i tabellen. Lägg där till Kindbergs ekonomiska brottslighet och det är ett lag i kris vi hittar. Nu ställs man mot ett av seriens svagaste lag och behöver vinna för att studsa tillbaka någorlunda.

Hämta din välkomstbonus på upp till 2000 kronor hos Betser

Hemmalaget Brommapojkarna:

BP gjorde under Olof Mellberg en makalös klättring när man gick från division 1 – allsvenskan på två raka säsonger. Laget från Bromma brukar ha det tufft i allsvenskan trots en av svereriges bästa talangplattformar. Nu återstår det att se om BP kan samla tillräckligt med poäng för att kunna ta laget till allsvenskt spel nästa säsong också. Lyckas man är det en enorm bragt men åker man ur är det knappast något man inte räknat med. Klarar man att hålla spelet uppe och ta poäng från Östersund

Bortalaget Östersund:

Falkarna har haft en mardrömsstart med bara en seger på de fem inledande matcherna. I sjätte matchen ställs man mot bottenlaget Brommapojkarna som tillsammans med Trelleborg och Sundsvall är det laget som sannerligen blir den största slagpåsen under säsongen. Lägg till Kindbergs arrestering ochdet är lätt att tycka synd om Östersund som gått från hela Sveriges kelgris till hånade och ifrågasatta.

Så här tänker vi:

Trots Östersunds svaga form tror vi laget studsar tillbaka mot bottenkonkurrenten BP. Med Ghoddos och Sema finns där för mycket kvalitéer för att Brommapojkarna ska kunna hota. Vi väljer därför att att spela på seger för Östersund till oddset 1,91 hos Betser.

Vårt speltips: Östersund besegrar Brommapojkarna till oddset 1,91 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com