Brynäs vs Malmö Redhawks – Speltips SHL

Två lag som huserar i de nedre regionerna av tabellen gör nu upp i en viktig match i Monitor ERP Arena i Gävle. Brynäs hoppas kunna ta en seger för att klättra i tabellen och detsamma gäller för Malmö. Två poäng skiljer lagen åt men Brynäs har en match mer spelad än gästerna. Vem vinner denna hängmatch som är viktig för bottenstriden? Under onsdagen får vi svaret!

Datum: 16 november 2022
Nedsläpp: 19:00
Arena: Monitor ERP Arena (Gävle)

Hämta en välkomstbonus hos ComeOn och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Brynäs letar formen

Brynäs ser sig själva som ett topplag men formen under säsongen har inte övertygat. På de sex senaste matcherna har de endast två vinster och nu senast förlorade på hemmais mot bottenlaget Rögle. Brynäs liger fortfarande på tionde plats som ger spel i åttondelsfinalen men de måste börja ta fler segrar om det ska bli en rolig säsong utan ångest. Annars är risken stor att de får kriga kring strecket snarare än om slutspelsplatserna.

Malmö Redhawks spelar inte bra för tillfället

Malmö Redhawks inledde säsongen starkt med fyra segrar på de fem inledande matcherna. Men sedan dess har de spelat elva matcher och bara vunnit tre och nu har de två raka förluster mot Timrå och Linköping. För att det inte ska bli en horribel säsong behöver skåningarna därför börja vinna. Förra säsongen missade de slutspelet och hamnade i ingenmansland. Där ligger de också för tillfället i SHL.

Oddsen talar för en jämn match

Det kommer säkerligen att bli en jämn match mellan lagen. Brynäs har något bättre självförtroende och experter inom svensk betting håller Gävleklubben något högre favoriter. Men samtidigt går det inte att komma ifrån att Malmö kan överraska ibland. Vi tror det blir jämnt och att förlängning kommer att ta fram vinnaren. Därför spelar vi oavgjort under ordinarie tid till oddset 4,50 hos ComeOn.

Vårt speltips: Matchen mellan Brynäs och MIF Redhawks slutar oavgjort efter tre perioder till oddset 4,50 hos ComeOn.

Team Svensk Betting

Hämta en välkomstbonus hos ComeOn och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller