Bulgarien vs Sverige – VM

Hemmalaget Bulgarien

Bulgarien missade EM genom att de saknade hela åtta poäng i sin grupp för att få spela i Europa. Ska vi vara helt ärliga krävs det mer eller mindre ett mirakel om de skall kunna ta sig till VM i Ryssland. Så här långt i kvalet har de faktiskt spelat väldigt bra och de har vunnit tre matcher av sex möjliga. Men med Sverige, Frankrike och Nederländerna i samma grupp gör att det ser mycket vanskligt ut för vidare avancemang.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är dem på en fjärdeplats i gruppen och det är fyra poäng upp till toppen. Nu har inget Bulgariskt lag gjort mot på Sverige sedan Hristo Stoichkovs dagar och som svensk får vi bara hoppas på att det skall ta många år till.

Bortalaget Sverige

I en grupp som består av lag som Nederländerna och Frankrike är det konstigt men skönt att se Sverige ligga i topp med 13 poäng, samma som Frankrike men med bättre målskillnad. De flesta bedömare trodde nog att Sverige skulle få det svårt under den generationsväxling som alla lag måste gå igenom och när dessutom Zlatan Ibrahimovic slutade så ökade tvivlen. Men så har det inte alls blivit utan laget har forsat fram och presterar över förväntan.

Så här tänker vi

Vi tror att Sverige kommer att dominera matchen men Bulgarien har aldrig varit ofarliga och någon gång kommer en bulgar att göra mål på oss igen. Så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.40 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2.40 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com