Bulgarien vs Sverige – VM

Hemmalaget Bulgarien

Bulgarien missade EM genom att de saknade hela åtta poäng i sin grupp för att få spela i Europa. Ska vi vara helt ärliga krävs det mer eller mindre ett mirakel om de skall kunna ta sig till VM i Ryssland. Så här långt i kvalet har de faktiskt spelat väldigt bra och de har vunnit tre matcher av sex möjliga. Men med Sverige, Frankrike och Nederländerna i samma grupp gör att det ser mycket vanskligt ut för vidare avancemang.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är dem på en fjärdeplats i gruppen och det är fyra poäng upp till toppen. Nu har inget Bulgariskt lag gjort mot på Sverige sedan Hristo Stoichkovs dagar och som svensk får vi bara hoppas på att det skall ta många år till.

Bortalaget Sverige

I en grupp som består av lag som Nederländerna och Frankrike är det konstigt men skönt att se Sverige ligga i topp med 13 poäng, samma som Frankrike men med bättre målskillnad. De flesta bedömare trodde nog att Sverige skulle få det svårt under den generationsväxling som alla lag måste gå igenom och när dessutom Zlatan Ibrahimovic slutade så ökade tvivlen. Men så har det inte alls blivit utan laget har forsat fram och presterar över förväntan.

Så här tänker vi

Vi tror att Sverige kommer att dominera matchen men Bulgarien har aldrig varit ofarliga och någon gång kommer en bulgar att göra mål på oss igen. Så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.40 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2.40 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar