Burnley vs Everton – Premier League

home ground burnleyMittenmöte i Premier League när årets överraskning Burnley får besök av blåklädda Everton som haft en väldigt märklig säsong. Turf moor bjuder in till fest och inleder lördagens omgång i Premier League. Båda klubbarna har som mål att nå placering sju vilket kan innebära Europaspel om cuperna vinns av topp 6-lag. Burnley kan spela avslappnat, med vetskapen att laget spelar i högsta divisionen nästa år, medan Everton istället ska vara nöjda att man återhämtat sig från den hemska starten som var med Koeman.

Hämta din bonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Burnley:

Det var nog inte många som trodde att Burnley skulle hamna på övre halvan säsongen 2017/18, men Sean Dyche har gjort underverk med klubben. När endast tio omgångar återstår ligger man sensationellt på en sjunde plats med bara giganterna City, United, Tottenham, Liverpool, Chelsea och Arsenal framför sig. Sedan december 2017 har Burnleys succé långsamt planat ut, och nu har det gått 12 matcher sedan senaste segern. Under 2018 har Burnley ännu inte tagit tre poäng och det återstår att se hur laget stället upp i Everton.

Bortalaget Everton:

Inför säsongen värvade Everton friskt och även om Lukaku såldes till Manchester United var det stora förväntningar på laget och tränare Koeman. Efter en fullständigt usel inledning fick Koeman föga förvånande sparken och istället kom Sam Allardyce in. Under ”Big Sam” har Everton klättrat stadigt och krisstämpeln är sedan länge borta. Nu ställs man mot ett Burnley som inte vunnit på 12 matcher och visst vill Rooneys gäng ha med sig tre poäng hem till Goodison Park.

Så här tänker vi:

Burnleys usla form mot ett formsvagt Everton kanske inte blir den mest sevärda matcher i världshistorien. Vi tror dock att Everton är starkare även om oddsen talar emot dem. Vi spelar därför seger på Everton borta mot Burnley till oddset 3,25 hos Unibet.

Vårt speltips: Everton besegrar Burnley på Turf Moor till oddset 3,25 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com