Burnley vs Watford – Premier League

Hemmalaget Burnley

burnley-vs-watfordBurnley kommer med stor säkerhet också få problem även denna säsong med att stanna kvar i ligan. Det är i princip samma trupp som åkte ur Premier League förra gången. Betänk också att många av de lite mindre klubbarna har rustat sina spelartrupper väsentligt mycket mer än Burnley. Så uppgiften att stanna kvar i ligan kan vara ännu svårare i år än något annat tidigare år.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man förlorade sin öppningsmatch mot Swansea med 1-0 och sedan vann man fullständigt överraskande mot Liverpool med 2-0 hemma. Men efter det har man inte spelat bra och spelet ser inte ut att flyta på som det borde.

Bortalaget Watford

Även Watford har startat den här säsongen på ett dåligt sätt. Man sparkade tränaren Sanchez Flores och sedan spelade man oavgjort mot Southampton men man förlorade mot Chelsea, Gillingham och Arsenal.

Vändpunkten den här säsongen kom kanske för två veckor sedan när man låg under med två mål mot West Ham men man vände den matchen och vann med 4-2. Det måste verkligen vara tändvätska för spelare med dåligt självförtroende. Sedan slog man Manchester United förra helgen med 3-1.

Så här tänker vi

Svårt att säga vem som tar den här matchen men att det blir målfarligt det är vi mer säkra på och spelar Över 2.5 Mål till oddset 1.85 hos comeon

Vi spelar: Över 2.5 Mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar