Burnley vs Watford – Premier League

Hemmalaget Burnley

burnley-vs-watfordBurnley kommer med stor säkerhet också få problem även denna säsong med att stanna kvar i ligan. Det är i princip samma trupp som åkte ur Premier League förra gången. Betänk också att många av de lite mindre klubbarna har rustat sina spelartrupper väsentligt mycket mer än Burnley. Så uppgiften att stanna kvar i ligan kan vara ännu svårare i år än något annat tidigare år.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man förlorade sin öppningsmatch mot Swansea med 1-0 och sedan vann man fullständigt överraskande mot Liverpool med 2-0 hemma. Men efter det har man inte spelat bra och spelet ser inte ut att flyta på som det borde.

Bortalaget Watford

Även Watford har startat den här säsongen på ett dåligt sätt. Man sparkade tränaren Sanchez Flores och sedan spelade man oavgjort mot Southampton men man förlorade mot Chelsea, Gillingham och Arsenal.

Vändpunkten den här säsongen kom kanske för två veckor sedan när man låg under med två mål mot West Ham men man vände den matchen och vann med 4-2. Det måste verkligen vara tändvätska för spelare med dåligt självförtroende. Sedan slog man Manchester United förra helgen med 3-1.

Så här tänker vi

Svårt att säga vem som tar den här matchen men att det blir målfarligt det är vi mer säkra på och spelar Över 2.5 Mål till oddset 1.85 hos comeon

Vi spelar: Över 2.5 Mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com