Burton Albion vs Liverpool – England

Hemmalaget Burton Albion

Burton Albion vs LiverpoolButons Albions fans är nog redan glada som läget är just nu genom att man tagit sig vidare till andra omgången för första gången någonsin. Man har också verkligen spelat bra i andraligen så här långt och man har gjort många mål i alla sina matcher.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Till den här matchen kommer man med gott självförtroende efter sin första liga vinst när man slog Sheffield Wednesday med 3-1 hemma som följdes upp med ett 2-2 resultat mot Blackburn som kom genom ett mirakel i slutet av matchen genom Tom Naylor.

Bortalaget Liverpool

Liverpool som inte har spelat alltför bra och man förlorade dessutom mot Burnley med hela 2-0 vilket säkert chockade hela laget. Kanske kan också några av dom spelare som fick bytas in också i dagens match en chans att visa Jürgen Klopp vilka bra spelar dom är.

Liverpool hade otroliga 82% bollinnehav ändå lyckades man alltså förlora matchen vilket säkert måste vara något slags rekord. Sedan vann man mot Arsenal och tog sina första 3 poäng vilket säkert var efterlängtat.

Så här tänker vi

Burton Albion kommer säkert göra vad dom kan men vi tror ändå att Liverpool är flera nummer för svåra för Burton Albion men Liverpool kommer säkert bjuda på några kontringschanser till Burton så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.8 hos betsafe.com

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com