Caen vs Metz – Ligue 1

Hemmalaget Caen

Två lag som förväntas ligga i botten av tabellen när årets upplaga av Ligue 1 avslutas. Caen har faktiskt startat ganska positivt och det från ett lag som knappt höll sig flytande den gångna säsongen. Efter förluster mot både Montpellier och St Etienne tog dem en ganska överraskande seger mot Lille genom att vinna 2-0 i förra helgen. Nu har dem klivit upp till en tolfte plats vilket skulle vara en position som laget skulle vara glada över när säsongen är slut.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men slutet ligger långt borta och ligan har precis startat. Det gäller för Caen att försöka ta till vara på varenda poäng de kan skrapa ihop och i dag kan det vara en sådan match. Hemmastatistiken för ett lag nära nedflyttning förra året var helt okej genom att de vann cirka 37% av sina hemmamatcher.

Bortalaget Metz

Metz har inte fått med sig de resultat de skulle ha velat få. Visserligen har förlusterna kommit men de inte helt förtjänta av tre raka. Matchen mot Guingamp förlorade dem klart med 3-1 och sedan kom förlusten mot Bordeaux och en knapp förlust mot Monaco. Kanske jobbar dem sig fram till sin första seger om dem skall förbättra sig såhär varje match. Fokus på sitt egna försvarsspel blir viktigt i dagens match.

Så här tänker vi

Det känns som om Caen är lite på gång och deras hemmafacit tidigare har varit bra så vi väljer att spela Caen för vinst till oddset 1.75 hos Comeon

Vårt speltips: Caen för vinst hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com