Carlos Alcaraz vs Novak Djokovic – Speltips Wimbledon Final

Det väntar en rafflande final i WimblCarlos Alcaraz vs Novak Djokovic - Speltips Wimbledon Finaledon mellan Carlos Alcaraz och Novak Djokovic. Bägge stjärnorna har övertygat stort under turneringen och förtjänar att vara i final. De båda möttes i semifinalen av Franska Öppna i juni och då var det Djokovic som var starkast och kunde vinna med 3-1 i set. Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Djokovic som är klar favorit inför söndagens final också. Men Alcaraz hoppas kunna överraska och har inte tappat ett set i varken kvartsfinalen eller semifinalen.

Datum: 16 juni 2023
Matchstart: 15:00
Arena: Centre Court (London)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på finalen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Carlos Alcaraz hoppas kunna överraska

Carlos Alcaraz är i fin form och hoppas kunna fortsätta att överraska. I semifinalen vann han mot den tidigare världsettan Daniil Medvedev efter 6-3, 6-3, 6-3. Alcaraz blev den yngste spelaren sedan Nadal 2005 att vinna en Grand Slam när han vann US Open förra året. Spanjoren hoppas nu kunna ta sin första seger i Wimbledon som 20-åring. Oavsett hur det går för Alcaraz har han en lång och framgångsrik karriär framför sig. 

Djokovic vill bli historisk

Tack vare segern i Franska Öppna blev Djokovic historiskt som den meste Grand Slam-vinnaren i världshistorien. Nu siktar han också på två andra svårslagna meriter. Han vill vinna en kalender Grand Slam och hoppet lever i allra högsta grad efter segrarna i Australian Open och Franska Öppna. Dessutom vill han komma ikapp Roger Federer som har åtta Wimbledon-titlar, en seger för Djokovic gör att han tangerar Federer då serben står på sju segrar.

Vem har vad som krävs för segern?

Vi tror att det kan bli jämnt i denna final av Wimbledon även om Djokovic är klar favorit enligt oddsen. Alcaraz kommer minst sagt bjuda upp till dans men i slutändan tror vi att Djokovic har vad som krävs för att vinna matchen. Därför spelar vi Djokovic som segrare till odds 1,53 hos Betinia.

Vårt speltips: Djokovic vinner till odds 1,53 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på finalen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller