Celta Vigo vs Ajax – Europa League

Hemmalaget Celta Vigo

celta-vigo-vs-ajaxCelta Vigo är ett målfarligt lag och just är man inne i en bra stint då man gör mål i 85% av sina matcher i La Liga den här säsongen. Just nu lagom inför det här mötet verkar man toppa den formen för på de senaste 3 matcherna har man gjort hela 8 mål på hemmaplan. 4 av dom målen kom mot självaste Barcelona när man vann med 4-3.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den senaste hemmamatchen i Europa League gruppspelet gjorde man två mål men kvällens match kommer vara mycket svårare. Men mot Panathinaikos kunde man helt freda sitt mål och man höll nollan.

Bortalaget Ajax

Ajax har startat Europa League kampanjen på bästa sätt. Nu är man uppe i en nio matcher lång segersvit och nu är man på jakt efter Feyernoord i den inhemska ligan samtidigt som man säkert vill ta sig så långt det bara går i Europa League

Nu till frågan om man kommer fullt koncentrerade till dagens match då man också möter Feyernoord på Lördag? Kanske ett svårt val för tränaren men kanske försöker man trots allt spela ut hela sitt register i båda de matcherna då det finns några dagars vila emellan.

Så här tänker vi

Det blir många mål i den här matchen så vi spelar Över 2.5 Mål  till oddset 1.90 hos betsson

Vi spelar: Över 2.5 Mål hos betsson

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com