Celta Vigo vs Ajax – Europa League

Hemmalaget Celta Vigo

celta-vigo-vs-ajaxCelta Vigo är ett målfarligt lag och just är man inne i en bra stint då man gör mål i 85% av sina matcher i La Liga den här säsongen. Just nu lagom inför det här mötet verkar man toppa den formen för på de senaste 3 matcherna har man gjort hela 8 mål på hemmaplan. 4 av dom målen kom mot självaste Barcelona när man vann med 4-3.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den senaste hemmamatchen i Europa League gruppspelet gjorde man två mål men kvällens match kommer vara mycket svårare. Men mot Panathinaikos kunde man helt freda sitt mål och man höll nollan.

Bortalaget Ajax

Ajax har startat Europa League kampanjen på bästa sätt. Nu är man uppe i en nio matcher lång segersvit och nu är man på jakt efter Feyernoord i den inhemska ligan samtidigt som man säkert vill ta sig så långt det bara går i Europa League

Nu till frågan om man kommer fullt koncentrerade till dagens match då man också möter Feyernoord på Lördag? Kanske ett svårt val för tränaren men kanske försöker man trots allt spela ut hela sitt register i båda de matcherna då det finns några dagars vila emellan.

Så här tänker vi

Det blir många mål i den här matchen så vi spelar Över 2.5 Mål  till oddset 1.90 hos betsson

Vi spelar: Över 2.5 Mål hos betsson

Lämna en kommentar