Celta Vigo vs Getafe – La Liga

Hemmalaget Celta Vigo

Celta Vigos start på säsongen har inte varit den bästa för laget med en vinst och tre förluster så här långt. Men tittar man bara på resultaten i matcherna så ger inte det en rättvis bild av detta lag. Det finns otroligt mycket talang och finess i deras anfallslinje som ännu inte kommit fram. Men mot ett nyligen uppgraderat lag från andradivision är kanske det motstånd anfallarna vill ha för att bli varma i kläderna.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Alla matcher som Celta Vigo har spelat har slutat med en bolls differens och de har många gånger spelat en bra fotboll. Framåt finns Iago Aspas, Maxi Gomez och Pione Sisto. Idag har man alltså chansen att återställa sitt spel och få med sig tre poäng.

Bortalaget Getafe

Getafe kommer inte lägga sig platt i matchen utan de kommer försöka göra allt de kan får att förstöra för Celta Vigo. I all de matcher de har spelat hittills i högsta ligan har de gjort det med en fantastisk glöd. De ser ut att vara bättre anpassade till den här nivån efter att tidigare åkt ut från La Liga. Deras värvningar över sommaren har också hållit bättre klass än tidigare år.

Så här tänker vi

Trots hur bra Getafe än har värvat i år tror vi att Celta Vigo kommer ösa på allt dem har mot Getafe. Vi väljer att spela Celta Vigo för vinst till oddset 1.80 hos Unibet

Vårt speltips: Celta Vigo för vinst hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com