Hemmalaget Celta Vigo

Det var en hel del resultat förra helgen som var annorlunda och Celta Vigos vinst över Eibar med hela 4-0 var nog ett av dem. Celta Vigo hade bara fyra poäng innan den matchen från de fem matcher de hade spelat. Men varje missad poäng i de matcherna gav ändå ett löfte om ett bättre spel i framtiden och mot Eibar lossnade det rejält.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De ser nu ut att ha fått igång sitt lag som innehåller intressanta spelare och nya tränaren Unzué som ändra uppställningen från 4-3-3 till 4-2-3-1 förväntas göra samma sak idag eftersom effekten var så god senast. De fick också tillbaka Daniel Wass och det tillskottet gjorde att de såg mycket starkare ut i mittfältet än tidigare.

Bortalaget Girona

Kanske det minsta laget från Madrid upplever nu den hårda verklighet som råder i La Liga. Vi måste vara ärliga och säga att de inledande matcherna också har varit mot mycket svårt motstånd. Inför den här matchen kommer de med endast en pinne från fyra matcher och ett stukat självförtroende. Det är bara Alaves av alla lag som har gjort förre mål än Girona och i de sista matcherna har målen helt uteblivit.

Så här tänker vi

Girona kommer att ta några fler poäng i La Liga än det enda man har nu men vi tror inte det blir idag. Vi väljer att spela Celta Vigo för vinst till till oddset 1.75 hos Mybet

Vårt speltips: Celta Vigo för vinst till hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com