Celta Vigo vs Las Palmas – La Liga

Hemmalaget Celta Vigo

Ganska ofta när matcher spelas på fredagar och måndagar är matcherna ganska tråkiga. Men i detta fall tror vi att det blir precis tvärtom. Den har allt för att bli en spännande tillställning och är klart sevärd. Celta Vigo spelar en glad anfallsfotboll.

Celta Vigo kan inte bortse från det anfall som Las Palmas har heller så backlinjen måste upp likaså mittfältet för att kunna störa så mycket som möjligt.

Bortalaget Las Palmas

Matcherna mellan lagen den senaste tiden har slutat 3-3. Las Palmas spelar också en positiv anfallsfotboll. Och det är klart med två anfallsglada lag är på planen är det desto viktigare att tänka på sitt försvars spel. Det gäller verkligen Las Palmas också som har fått sina bästa resultat med sig på hemmaplan. 69% av Las Palmas bortamatcher har slutat med över 2.5 mål och dessutom har båda lagen gjort mål i 69% av fallen så fort Las Palmas spelar på bortaplan.

Så här tänker vi

Det är givet med tanke på statistiken för Las Palmas hur vi ska spela och speciellt när man möter Celta Vigo. Vi väljer att spela Över 2.5 mål och båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos redbet.

Vårt speltips: Vi väljer att spela Över 2.5 mål och båda lagen gör mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com