Celta Vigo vs Las Palmas – La Liga

Hemmalaget Celta Vigo

Ganska ofta när matcher spelas på fredagar och måndagar är matcherna ganska tråkiga. Men i detta fall tror vi att det blir precis tvärtom. Den har allt för att bli en spännande tillställning och är klart sevärd. Celta Vigo spelar en glad anfallsfotboll.

Celta Vigo kan inte bortse från det anfall som Las Palmas har heller så backlinjen måste upp likaså mittfältet för att kunna störa så mycket som möjligt.

Bortalaget Las Palmas

Matcherna mellan lagen den senaste tiden har slutat 3-3. Las Palmas spelar också en positiv anfallsfotboll. Och det är klart med två anfallsglada lag är på planen är det desto viktigare att tänka på sitt försvars spel. Det gäller verkligen Las Palmas också som har fått sina bästa resultat med sig på hemmaplan. 69% av Las Palmas bortamatcher har slutat med över 2.5 mål och dessutom har båda lagen gjort mål i 69% av fallen så fort Las Palmas spelar på bortaplan.

Så här tänker vi

Det är givet med tanke på statistiken för Las Palmas hur vi ska spela och speciellt när man möter Celta Vigo. Vi väljer att spela Över 2.5 mål och båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos redbet.

Vårt speltips: Vi väljer att spela Över 2.5 mål och båda lagen gör mål hos redbet.

Lämna en kommentar