Celta Vigo vs Leganes – La Liga

Hemmalaget Celta Vigo

Celta Vigo vs LeganesNy säsong och nya förutsättningar för Celta Vigo. Man spelade bra förra säsongen efter de förutsättningar man hade och man hoppas och tror på ett bra resultat även detta år.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu kan det bli lite svårare än man vill då man sålde sin givna anfallare och toppspelare Nolito till ett hungrigt Manchester City. När Nolito var borta förra säsongen såg Celta Vigo mycket små och bortkomna det är något som man i år inte kommer att ha råd med. Celta Vigo kommer att göra allt man kan för att hålla sig kvar självklart men också att hamna så högt upp som man kan med den spelartrupp man har för tillfället.

Bortalaget Leganes

Årets nykomlingar Leganes åker till Galicien i hopp om att försöka skrälla mot värdlaget Celta Vigo. Nu begär inga att man ens ska stanna kvar i högsta ligan nu när man för första gången någonsin har tagit sig så här långt.

Tillsammans med Eibar är man de minsta lagen med minst budget och spelarmaterialet är därefter. Man har faktiskt slagit Villareal i en av försäsongsmatcherna men de andra matcherna var inget att ringa hem till mamma om.

Så här tänker vi

Celta vinner detta så vi spelar Celta -1 Mål till oddset 2.15 hos LeoVegas

Vi spelar: Celta -1 Mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com