Celta Vigo vs Manchester United – Europe League

Hemmalaget Celta Vigo

Detta kunde ha blivit ett hett möte mellan våra två svenska hjältar Guidetti och Ibrahimovic men som de flesta säkert känner till blev Zlatan långtidssjukskriven för några matcher sedan. Celta Vigo är inne i en förlustsvit på tre matcher och den tredje förlusten kom i söndags då man förlorade mot Athletic Bilbao. Men vi tror att Celta Vigo har sitt fokus på finalplatsen i Stockholm så de kan vara förlåtna några sämre matcher nu.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De har slagit det belgiska laget Gent i sin kvartsfinal tack vare en 3-2 seger på hemmaplan vilket sedan följdes upp med ett oavgjort resultat i Belgien.

Bortalaget Manchester United

Manchester Uniteds chanser på topp fyra i Premier League  fick sig en knäck i söndags då de bara lyckades få med sig ett poäng från mötet med Swansea. En svag insats kan man tycka av ett storlag som Manchester United. Men de är oslagna i elva matcher från alla de tävlingar de har spelat i men de har bara vunnit fem av dessa.

På bortaplan har de vunnit sex matcher, spelat fyra oavgjorda matcher och förlorat två på deras 12 försök i alla de tävlingar de har deltagit i men segrar på bortaplan i europa sammanhang är än svårare att få.

Så här tänker vi

Det här kommer bli en tät match och Celta Vigo kommer att försvara sig väl så vi väljer att spela Oavgjort till oddset 3.20 hos betsafe.com

Vårt speltips: Oavgjort hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar