Celta Vigo vs Real Betis – La Liga

Celta Vigo får besök av Real Betis på Balaídos i Vigo. Ett Celta utan John Guidetti som lämnat på lån för Deportivo Alaves.noliti celta 8:e placerade Celta Vigo är favoriter att vinna men måste prestera på topp för att slå Real Betis på 12:e plats. Förvänta er en jämn match då bara ett poäng skiljer lagen åt i tabellen. Bägge föreningarna behöver tre poäng i kampen om de sista Europaplatserna.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor hos Betser

Hemmalaget Celta Vigo

Celta Vigo hade en bra säsong förra året och gick hela vägen till semifinal i Europa League. Under denna säsongen har det varit mycket upp och ner men formen på slutet är bra. Visserligen blev det respass mot Barcelona i cupen efter en förnedring med 5-0 på Camp Nou men i ligan har man fyra raka utan förlust med tre vinster varav det enda poängtappet kom borta mot Real Madrid – en match som slutade 2-2.

Bortalaget Real Betis

Real Betis har inte samma form som Celta Vigo men har ändå stått för ett par imponerande insatser i årets La Liga. Förra matchen mot Barcelona i ligan slutade 0-5 men innan dess hade man två raka segrar mot Leganes och en tung skalp mot Sevilla på bortaplan. För att få ytterliggare en tung bortaskalp mot Celta Vigo behöver man upp ytterligare en nivå.

Så här tänker vi

En jämn match avgörs av att hemmalaget är i bättre form och dessutom är starka hemma på Balaídos. Även om Real Betis är ett bra lag är skillnaden för stor under måndagens match. Hemmalaget är dessutom i bra målform och släpper inte in många på hemmaplan. Vi tror Celta Vigo vinner matchen och hämtar oddset 1,76 hos Betser.

Vårt speltips: Celta Vigo besegrar Real Betis till oddset 1,76 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com