Celtic vs Astana – Champions League

Hemmalaget Celtic

Celtic vs AstanaVi närmar oss ligastarterna i England men innan dess har vi Champions League kval att klara av. Celtic tar idag emot Astana från Kazakstan som man mötte på bortaplan förra veckan och den matchen slutade 1-1.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Precis som vanligt kan man väl säga så vann Celtic återigen Skotska ligan igen. Nu vann man den med 8 poäng och ligan ser lite tunn ut när bara ett lag kan vinna den år ut och år in. Trots vinsten i ligan så valde tränaren Ronny Deila att lämna sin post som tränare och in kom istället Brendan Rodgers som fått ett 1års kontrakt med laget.

Bortalaget Astana

Astana hade inte en lika bra förra säsong som Astana eller så är konkurrensen faktiskt lite större i den ligan än i den Skotska. Astana hamnade på 6de plats och för att kvalificera sig kämpar de 6 första lagen om en plats i Champions League. Lite annorlunda upplägg mot andra ligor men skapar ju spänning ända intill slutet. Kvalificeringsrundan vanns av Astana och därmed var man kvalificerad till Champions League. Astana har värvat rätt flitigt med 5 nya kontrakt i laget men man har ännu inte sålt några spelare.

Så här tänker vi

Det blir nog en ganska jämn match detta men Celtic har bortamål och kan man spela tight här hemma och göra mål så ser det riktigt bra ut. Vi spelar därför vinst för Celtic till oddset 1.66 hos mybet

Vi spelar: Vinst för Celtic hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com