Celtic vs Rosenborg – Champions League

Celtic FCDags för de skotska mästarna att göra upp mot de norska mästarna i kampen om de få men väl så åtråvärda Champions League-platserna. Celtic mot Rosenborg, två lag som genom historien har samlat på sig mängder med erfarenhet från spel i Europa. Nu drabbar de samman i ett hett dubbelmöte varav första drabbningen går av stapeln på Celtic Park under onsdag kväll.

Hämta ditt riskfria spel på upp till 1000 kronor hos Betsson

Hemmalaget Celtic

Celtic har i princip patent på den skotska ligatiteln. I alla fall sedan Rangers hamnade i ekonomiska bekymmer man fortfarande inte har hämtat sig helt från. Laget har vunnit sju raka ligatitlar och dessutom tagit 13 av de 16 gulden på den här sidan millenieskiftet. Dock är det inte särskilt stor konkurrens i den skotska ligan. Celtics lag innehåller en del bra spelare som Moussa Dembélé, Scott Sinclair och Boyata. Nu kommer man sjungas fram av sina fans på Celtic Park i hopp om att nå CL ännu en gång.

Bortalaget Rosenborg

Föreningen från Trondheim var länge en prenumerant på Champions men nu har man misslyckats med att nå turneringen för 10 år i rad. I årets första omgång ställdes laget mot isländska Valur och man var riktigt illa ute. I första matchen blev det förlust med 1-0 på bortaplan. I returen hemma hade Rosenborg 2-1 länge vilket skulle innebära att laget inte gick vidare men en straff i den 94:e förvaltades av Bendtner och vägen ligger fortfarande öppen till den finaste av klubblagsturneringar.

Så här tänker vi

Celtic känns hetare och har börjar få in lite spelare som kan göra skillnaden på riktigt. Rosenborg däremot verkar inte vara i särskilt god form även om man leder den inhemska ligan. Vi tror Celtic kommer vara starkare och spelar därför på seger för skottarna mot Rosenborg till oddset 1,33 hos Betsson.

Vårt speltips: Celtic vinner över Rosenborg med oddset 1,33 hos Betsson

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com