Charlton Athletic vs Burnley

England, The Championship. Spelstopp 13:30, 2016-05-07.Vokes

Charlton Athletic mot Burnley står på schemat och det är den avgörande ligaomgången som väntar i The Championship. Alla ligamatcher startar samtidigt och vi kommer att få ett oerhört dramatiskt avgörande hur det än slutar. Två lag är med och slåss om de två direktplatserna till Premier League. Burnley är ett av de lagen som redan är helt klara för Premier League!

Spela hos NordicBet och dubbla din första insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Burnley kommer med sin starkaste elva till start i dagens match, då ingen nyckelspelare är rapporterad skadad. Svårt att sia om läget i Charlton. Laget är redan klart för nedflyttning till League one och lär kanske rotera något i laget. Däremot är det match på hemmaplan och de är nog ändå intresserade av att starta med bästa tänkbara lag.

Speltips

Burnley är redan helt klart för Premier League nästa säsong, eftersom det avgörande mötet om den andra direktplatsen står mellan Middlesbrough och Brighton & Hove Albion, och de båda möts i den avslutande omgången. Det betyder alltså – Burnley är klara för PL till nästa säsong! Burnley kan spela helt avslappnat och behöver inte känna den obehagliga ångestklumpen i halsen. Slipsknuten är inte åtdragen om vi säger så.

Charlton har absolut ingenting att spela för överhuvudtaget, men lär ändå försöka avsluta så snyggt de bara kan. Men den stora frågan är – spelar det egentligen någon roll? Laget är redan nedflyttningsklara och lär sakna motivation, vilket brukar vara en mycket avgörande faktor i dessa typer av matcher under avslutningen på säsongen. Jag tror att de kommer få svårt att uppnå sin topp och prestera bra fotboll, och jag kan förlåta dem för det.

Antingen kommer den här matchen sluta som en väldigt målrik historia eller så blir det en supertråkig 0-0 match där inget av lagen behöver lägga in någon extra växel. Jag tror på det sistnämnda alternativet av dem två. Båda lagen vill bara få matchen överstökad och när domaren blåser av kampen så kommer det skilja två divisioner mellan lagen. Inga konstigheter med det! Mot bakgrund till detta så kommer jag att lägga dagens spel på under 2,5 mål totalt i matchen till det givmilda oddset på 2,15 hos NordicBet. Spelbolagen tror på överspelet, och jag förstår dem till viss del, men inte den här gången. Hade det varit en helt vanlig ligamatch i den 23e omgången hade jag inte sagt emot. Men till det så pass höga oddset som 2,15 ggr såsen backar jag upp det direkt. Spelar matchen till en hög insats då jag verkligen tror på det här spelet. Trevlig lördag och skål!

Jag spelar på: under 2,5 mål totalt i matchen.

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com