Chelsea vs Arsenal – Premier League

Det vankas Londonderby i Premier League mellan Chelsea och Arsenal på Stamford Bridge. Chelsea ligger fyra i tabellen och har fördelen av hemmaplan när tian Arsenal kommer på besök. Det är två lag i behov av poäng; Chelsea för att hålla avståndet till femman Manchester United och Arsenal som vill lämna den direkt pinsamma placering laget ligger på för tillfället. Räkna inte med något sprudlande spel när du forna storklubbar drabbar samman på klassisk engelsk mark.

Hämta din välkomstbonus hos Betsson på 1000 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Chelsea

Chelsea blandar och ger denna säsong och det är svårt att veta var vi har laget. Frank Lampard gör sin första säsong som ansvarig och laget innehåller just nu en fjärdeplats som ger spel i Champions League nästa säsong. I senaste matchen blev det dock förlust mot Newcastle men enligt oddsen är man ganska klar favorit mot Arsenal. Lampard saknar Loftus-Cheek, Pulisic och van Ginkel men ska ändå ha ett slagkraftigt lag som ska kunna besegra ett svagt Arsenal.

Bortalaget Arsenal

Det är svårt att veta vart man ska börja när det gäller Arsenal. Klubben sparkade tränare Emery så att Fredrik Ljungberg fick ta över tillfälligt. In kom Mikael Arteta som varit assisterande tränare till Pep Guardiola. Sedan han kom in har det blivit något bättre då laget endast förlorat en match (hemma mot Chelsea) men samtidigt är 1-1 mot både Crystal Palace och Sheffield United inte några resultat som sätter skräck hos några motståndare.

Så här tänker vi

Chelsea är favoriter med rätta och om de gör vad de ska kommer de att klara av att besegra Arsenal. Fördelen av hemmaplan ska inte underskattas och det är för stor klasskillnad mellan lagen för att Arsenal ska kunna hota över 90 minuter. Därför väljer vi att köra en rak hemmaseger till oddset 1.75 hos Betsson.

Vårt speltips: Chelsea vinner över Arsenal till oddset 1,75 hos Betsson

Team Svenskbetting