Chelsea vs Arsenal – Premier League

Det vankas Londonderby i Premier League mellan Chelsea och Arsenal på Stamford Bridge. Chelsea ligger fyra i tabellen och har fördelen av hemmaplan när tian Arsenal kommer på besök. Det är två lag i behov av poäng; Chelsea för att hålla avståndet till femman Manchester United och Arsenal som vill lämna den direkt pinsamma placering laget ligger på för tillfället. Räkna inte med något sprudlande spel när du forna storklubbar drabbar samman på klassisk engelsk mark.

Hämta din välkomstbonus hos Betsson på 1000 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Chelsea

Chelsea blandar och ger denna säsong och det är svårt att veta var vi har laget. Frank Lampard gör sin första säsong som ansvarig och laget innehåller just nu en fjärdeplats som ger spel i Champions League nästa säsong. I senaste matchen blev det dock förlust mot Newcastle men enligt oddsen är man ganska klar favorit mot Arsenal. Lampard saknar Loftus-Cheek, Pulisic och van Ginkel men ska ändå ha ett slagkraftigt lag som ska kunna besegra ett svagt Arsenal.

Bortalaget Arsenal

Det är svårt att veta vart man ska börja när det gäller Arsenal. Klubben sparkade tränare Emery så att Fredrik Ljungberg fick ta över tillfälligt. In kom Mikael Arteta som varit assisterande tränare till Pep Guardiola. Sedan han kom in har det blivit något bättre då laget endast förlorat en match (hemma mot Chelsea) men samtidigt är 1-1 mot både Crystal Palace och Sheffield United inte några resultat som sätter skräck hos några motståndare.

Så här tänker vi

Chelsea är favoriter med rätta och om de gör vad de ska kommer de att klara av att besegra Arsenal. Fördelen av hemmaplan ska inte underskattas och det är för stor klasskillnad mellan lagen för att Arsenal ska kunna hota över 90 minuter. Därför väljer vi att köra en rak hemmaseger till oddset 1.75 hos Betsson.

Vårt speltips: Chelsea vinner över Arsenal till oddset 1,75 hos Betsson

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com