Chelsea vs Barcelona – Champions League

antonio conteDet klassiska och hetsiga Europamötet från 00-talet  är tillbaka när Chelsea ställs mot FC Barcelona på Stamford Bridge i den första matchen av två i åttondelsfinalen av Champions League. Det är två regerande mästare som drabbar samman och det är nog bara Real Madrid – PSG som klingar högre av alla åttondelsfinalsmöten. 16 lag ska bli 8 och efter första matchen har vi nog ett hum om vem som tar sig vidare av Barcelona och Chelsea.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor + 250 kronor i riskfritt spel

Hemmalaget Chelsea:

Chelsea vann Premier League förra säsongen men kommer inte att stå överst i tabellen efter säsongen 2017/18 då omöjliga Manchester City enkelt leker hem ligan. Chelsea ligger dock stabilt på en Champions League-plats till nästa år också men nu bör fokuset ligga på att ta sig så långt i årets Champions istället. Fansen på Stamford Bridge lär inte ha jublat när motståndet blev Barcelona då katalanerna gör en storslagen säsong när man leder La Liga storartat och dessutom är i final i Copa del Rey. Att antagonisten Real Madrid spelat så svagt i ligaspelet uppskattas naturligtvis också.

Bortalaget Barcelona:

Barca står som segrare av La Liga när säsongen är slut det vågar vi nästan garantera. Det är bara en tidsfråga innan spelbolagen betalar ut pengarna men i Champions väntar tufft motstånd. Trots att Barca vann sin grupp blev det Chelsea i åttondelen och Camp Nou lär inte ha jublat. Contes mannar spelar en fysisk fotboll och Barcelona måste prestera på topp för att ta sig vidare till kvartsfinalen. Nu talar det mesta för att man gör just det men vi tror på en jämn match mellan lagen.

Så här tänker vi:

Barcelona känns snäppet farligare men Chelsea har ett taktiskt geni i Antonio Conte och dessutom fördelen av hemmaplan. 6 av de 8 senaste mötena mellan lagen har slutat oavgjort och det känns som ett troligt resultat ännu en gång. Vi tror därför att matchen slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Nordicbet. 

Vårt speltips: Matchen mellan Chelsea och Barcelona slutar oavgjort till oddset 3,6 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com