Chelsea vs Borussia Dortmund – Speltips Champions League

Chelsea är favoriter men måste vGraham Potter - Chelsea speltips Dortmund Champions Leagueända på underläge i returen mot Borussia Dortmund. I vad som beskrivits som en “make it or break it”-vecka för Graham Potter lyckades hans Chelsea i alla fall ta tre poäng i lördagens möte mot Leeds på hemmaplan. Nu väntar en tuffare uppgift när ett formstarkt Dortmund kommer på besök. Borussia Dortmund har vunnit samtliga matcher under 2023 och har tio raka segrar.

Datum: 8 mars 2023
Avspark: 21:00
Arena: Stamford Bridge (London)

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Chelsea hoppas kunna rädda säsongen 

Chelseas mittenplacering i Premier League är inget vidare och de har inte någon chans på de inhemska cuperna heller. Därför är det enda som kan rädda säsongen en seger i Champions League men det känns osannolikt. Först måste de ta sig förbi Borussia Dortmund men första mötet slutade 1-0 till Dortmund.

Dortmund har tio raka segrar

Borussia Dortmund har lika många poäng som Bayern München i Bundesliga och är därmed i delad serieledning. Skulle de ta sig till kvartsfinal i Champions League också vore det minst sagt imponerande. De har gjort det bra under säsongen och har 1-0 från första mötet. Kan de hålla undan och ta sig vidare? Oavgjort räcker för tyskarna.

Chelsea är favoriter

Chelsea är favoriter och ett uttåg skulle nog innebära att Graham Potter får lämna. Därför är det enorm press på laget inför returen på Stamford Bridge. Vi tror att det blir tight och jämnt även om svensk betting håller Chelsea som favoriter. Dortmund borde kunna klara avancemang med tanke på deras fina form. Vi spelar oavgjort till oddset 3.50 hos Betsafe.

Vårt speltips: Matchen mellan Chelsea och Dortmund slutar oavgjort till oddset 3,50 hos Betsafe.

 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Champions League