Chelsea vs Crystal Palace – FA-cupens semifinal speltips

Chelsea åkte i veckan ur Champions League trots seger mot Real Madrid. Nu har man chansen till en liten revansch när Crystal Palace väntar i FA-cupens semifinal. Chelsea nådde final förra året i FA-cupen men föll mot Leicester. Nu är man en match ifrån att få spela en ny final och det återstår att se om laget har vad som krävs. Oavsett vilket kommer det att bli en spektakulär drabbning på Wembley mellan två skickliga lag. Håller favoriten eller får vi se en skräll?

Hämta en bonus hos Betinia och spela på FA-cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Chelsea hoppas på en ny final

Chelsea har haft en tuff vecka då de åkte ur Champions League i veckan mot Real Madrid. Detta trots att de hade ledningen med 3-0 på Santiago Bernabeu. Nu återstår det att se om laget kan få fram en seger på Wembley och därmed säkra sin andra raka final i FA-cupen. Allt annat vore minst sagt förödande med tanke på att det är Crystal Palace väntar.

Crystal Palace hoppas nå en oväntad final

Crystal Palace ligger på tionde plats i Premier League och är klara underdogs enligt svenska spelsidor inför mötet mot Chelsea. Crystal Palace har nio raka förluster mot Chelsea och mycket talar för att det blir en tionde. Allt annat vore väldigt förvånande då Crystal Palace snarare är i semifinal tack vare komfortabel lottning än något annat. Kan de skrälla mot riktigt bra motstånd eller kommer det att bli för tufft mot Chelsea?

Chelsea når finalen

Chelsea visade mot Real Madrid att formen är där. Men ett förlängningsmål av Benzema gjorde att laget missade semifinalen. Nu tror vi helt klart att de kommer motiverade och inte slarvar bort säsongens sista chans till en titel. Därför spelar Vi Chelsea som vinnare till oddset 1,61 hos Betinia.

Vårt oddstips: Vi spelar Chelsea som vinnare till oddset 1,61 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och betta på FA-cupen