Chelsea vs Fulham – Speltips Premier League

Graham Potter Chelsea speltips mot FulhamChelsea har inte legat på latsidan under Silly Season utan de har spenderat över 3 miljarder kronor under januari. Graham Potter har haft en lång periods vila då laget vilade i helgen eftersom de är utslagna ur FA-cupen. Nu återstår det att se om han haft tid att få ordning på laget som visserligen spelade 0-0 borta mot Liverpool och dessförinnan vann med 1-0 mot Crystal Palace. Men laget ligger tia i tabellen och är bakom Fulham som är på en sjunde plats. Tar de tre poäng som förväntat hemma på Stamford Bridge?

Datum: 3 februari 2023
Avspark: 21:00
Arena: Stamford Bridge
Domare: S Attwell (England)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Chelsea måste vinna

Chelsea har en oerhört lång skadelista men med de ny nyförvärven har de ändå en löjligt stor trupp. Graham Potter har inte förbättrat Chelseas poängskörd sedan han tog över men nu har han för första gången haft tid att få saker gjort på träningsplanen. Potter har dock aldrig vunnit mot Fulham utan det har blivit två oavgjorda och två förluster. Kan han bryta sin förbannelse och ta de tre poäng som alla förväntar sig?

Fulham har överraskat

Nykomlingen Fulham har gått oerhört starkt och ligger sjua i tabellen. Nu kommer de visserligen från två raka förluster mot Tottenham och Newcastle och fick bara 1-1 hemma mot Sunderland i FA-cupen i helgen. Deras senaste seger i Premier League kom just mot Chelsea den 13 januari och nu hoppas de kunna upprepa bedriften.

Chelsea vinner detta

Även om Fulham gjort det över förväntan och ligger före Chelsea i tabellen talar oddsen hos svensk betting sitt tydliga språk. Vi tror också att Chelsea kommer starkare nu och vinner matchen. Därför spelar vi Chelsea som vinnare till oddset 1,65 hos Expekt.

Vårt speltips: Chelsea vinner mot Fulham till oddset 1,65 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller