Chelsea vs Hull City – FA-cupen

Hull logoNu är det dags för åttondelsfinaler (femte omgången) i FA-cupen och hela helgen väntar fullspäckad cupfinal när det ska avgöras vilka åtta lag som tar sig vidare till kvartsfinal i världens äldsta fotbollsturnering. Först ut är fredagsmatchen mellan Chelsea och Hull. Chelsea är enorma favoriter och ska inte ha några som helst problem att ta sig förbi bottenlaget från Championship men FA-cupen har bjudit på skrällar förr. Vi får se om det är Conte som jublar högst efter slutsignalen!

Hämta din välkomstbonus på upp till 2000 kronor hos 10bet

Hemmalaget Chelsea

Chelsea FC är regerande mästare från Premier League men Conte och hans mannar kommer inte att försvara sin titel. Istället hamnar pokalen hos Pep Guardiola och Manchester City som i praktiken redan avgjort ligan. Chelsea får istället fokusera på att nå bra resultat i Champions League, FA-cupen och behålla sig bland topp 4 för att ha garanterad plats i Champions League nästa år. Laget lär ha jublat ordentligt när det var Hull som drogs och allt annat än en kvartsfinal för Chelsea vore en jättesensation.

Bortalaget Hull

Hull åkte ur Premier League efter en svag fjolårsäsong och inte har det gått bättre i Championship. Man är fjärde sist och har bara mäktat med sex vinster på 31 försök. I FA-cupen däremot har det gått väldigt bra då man besegrat både Blackburn och Nottingham. Nu ställs man inför säsongens tuffaste uppgift när det blir en resa till Stamford Bridge för möte mot regerande Premier League-mästaren.

Så här tänker vi:

Chelsea kommer vinna matchen men vi ser inget spelvärde i det. Istället tror vi på en rejäl målfest där Hull mycket väl kan kontra in några bollar. Mycket talar för en målrik match och vi spelar över 3,5 mål till oddset 2,4o hos 10bet.

Vårt speltips: Matchen mellan Chelsea och hull slutar i över 3,5 mål till oddset 2,40 hos 10bet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com