Chelsea vs Leeds – Speltips Premier League

Chelsea vs Leeds speltipsGraham Potter är nog inte många förluster från att få sparken från Chelsea. En seger har det blivit sedan VM-uppehållet och tre raka förluster i Premier League och Champions League. Chelsea ligger tia i tabellen när nedflyttningshotade Leeds kommer på besök. Leeds som tack vare sin seger senast mot Southampton tagit sig upp på säker mark. Vem går vinnande ur detta möte på Stamford Bridge?

Datum: 4 mars 2023
Avspark: 16:00
Arena: Stamford Bridge (London)
Domare: Michael Oliver (England)

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Premier League

Chelsea är favoriter men har det tufft

Chelsea har inte vunnit en match sedan 1-0-segern mot Crystal Palace den 15 januari. Laget har två raka förluster i Premier League och förlorade också sin åttondelsfinal mot Dortmund i den första matchen. På de senaste sex matcherna har Chelsea gjort 1 mål. Krisen är därmed total och allt annat än seger mot Leeds borde rimligen innebära att Londonklubben gör sig av med tränare Potter.

Leeds riskerar att åka ur

Leeds riskerar att åka ur Premier League men tog sig upp på säker mark genom segern senast mot Southampton. Dock åkte laget ur FA-cupen mot Fulham och det går inte att prata om någon succéstart för nya tränaren. Fyra poäng fyra matcher är okej men Leeds ligger bara en poäng ovanför strecket. 

Chelsea måste vinna detta

Även om Chelseas form är horribel bör de kunna klara av att vinna mot Leeds hemma. Oddsen hos svensk betting talar för en hemmaseger. Samtidigt har Chelsea 1 mål på på sex matcher i Premier League och Champions League. Det är inget roligt facit. Men vi tror att Chelsea bryter trenden och vinner mot Leeds. Vi spelar de som segrare till oddset 1,62 hos Betsafe.

Vårt speltips: Chelsea vinner mot Leeds till oddset 1,62 hos Betsafe. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Premier League