Chelsea vs Liverpool – Premier League

fotboll chelsea

Ettan mot trean när de två obesegrade lagen Chelsea och Liverpool ställs mot varandra i en spännande drabbning i London. Det är ett Liverpool med full pott och maximala 18 poäng på 6 matcher som möter ett Chelsea som också börjat starkt med 16 poäng på de 6 första matcherna. Vinnaren i matchen kommer säkerligen att ligga etta i tabellen efter omgång 7. Förvänta er än tät och rolig drabbning mellan två underhållande lag.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Chelsea

Chelsea kan vara nöjda med sin säsongsinledning då de ännu inte förlorat i något sammanhang. Förutom 0-0 i senaste matchen mot West Ham i Premier League har man vunnit samtliga matcher i ligan. Dessutom vann man mot just Liverpool i veckans Carabao Cup med 2-1. Något som säkerligen är en fördel inför lördagens drabbning. Nu har Chelsea dessutom fördelen av hemmaplan medan mötet i ligacupen spelades i Liverpool.

Bortalaget Liverpool

Liverpool har gått som tåget i inledningen och målas av flera upp som favorit till att vinna ligan. Nu talar den moderna historien emot detta men det går inte annat att än att imponeras av de rödkläddas säsongsinledning. Förutom att man som enda lag står på maximala 18 poäng efter 6 omgångar vann man över mäktiga PSG i Champions League. Ingen verkade kunna slå Liverpool men så kom smällen i veckans Carabao Cup. Trots hemmaplan åkte Klopps mannar ur och förlorade med 2-1 mot Chelsea.

Så här tänker vi

Lagen möttes tidigare i veckan och då vann Chelsea. Visst vilades en hel del spelare i båda lagen men samtidigt var det imponerade av Chelsea att lyckas vinna på bortaplan. Nu har man fördel av hemmaplan men det psykiska övertaget efter veckans seger. Vi tror Chelsea vinner och väljer att spela hemmaseger till oddset 2,80 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Chelsea vinner över Liverpool till oddset 2,80 hos LeoVegas.

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com