Chelsea vs Manchester City – Premier League

Hemmalaget Chelsea

Chelsea förlorade chockartat i lördags trots att man fick ett tidigt mål redan inom de första fem minuterna mot Crystal Palace. Men Crystal Palace som är i en bra form slog direkt tillbaka och elva minuter senare stod det 2-1. Detta resultat höll i sig till matchens slut och därmed är Chelseas otroliga segersvit på hemmaplan bruten.

Innan den här matchen så hade man inte förlorat på 12 matcher i alla de tävlingar man har spelat i och av dessa tolv matcher hade man vunnit tio. Ännu mer imponerad blir man om man tittar på Premier League matcherna där segersviten var uppe i tretton matcher.

Bortalaget Manchester City

Manchester City startade sin match mot Arsenal i helgen på ett bra sätt genom att ta ledningen. Men trots att de ganska obekymrat kunde ta sig igenom Arsenals försvar lyckades man inte göra mål utan istället var det Manchester Citys försvar som missade två gånger om och helt plötsligt var det Arsenal som ledde matchen. Till slut kunde Manchester City få in kvitteringsbollen och matchen slutade 2-2.

Så här tänker vi

Två anfallsstarka lag gör att vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.78 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com