Chelsea vs Manchester United – FA Cup Final

Paul PogbaWembley bjuder in till fotbollsfest och det är dags för final i världens äldsta fotbollsturneringe, FA Cupen. Regerande mästare är Arsenal men i år kommer man inte att ta hem pokalen. Istället står det mellan stadsrivalen Chelsea och 2016 års mästare av turneringen, Manchester United. Två densivt inriktade tränare så förvänta er ingen målfest. Dock är det final och två bra lag som möts. Folkens det närmar sig för ordentlig fotbollsfest och alla är bjudna!

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet idag

Hemmalaget Chelsea:

Regerande mästaren i Premier League har inte kunnat motsvara fjolårets succé 2017/18. Säsongen har inte varit vad man önskade utan det blev en femte plats i ligaspelet. Tyvärr för deras del innebär det att man inte kommer att spela i Champions League nästa år. Istället får man fokusera på att ta titeln i FA-cupen och ta nya tag i Europa League kommande säsong. Lagets största problem har varit målskyttet under säsongen, i försvaret har man varit solida med 1 insläppt mål per i snitt.

Bortalaget Manchester United:

Mr Mourinho kan blicka tillbaka på en säsong med blandade resultat eller en säsong fylld av katastrof. Något av det kommer det bli! Förlorar United finalen är säsongen en besvikelse trots att man nådde sin bästa placering i ligan sedan Sir Alex slutade när man nådde andraplatsen. I Champions League blev det dock en besvikelse med uttåg mot Sevilla trots fördel inför hemmamatchen. Mourinho har fått kritik för att man gjort för lite mål men i defensiven har det sett ganska bra ut trots avsaknaden av storstjärnor. 28 insläppta mål på 38 matcher är inte särskilt mycket men som vanligt har man gjort för få mål under portugisen.

Så här tänker vi:

Hjärnornas kamp väntar och därför talar allt för att det blir en taktiskt match. Förvänta er inte mål i mängder utan två defensivt balanserade lag som kommer försöka uttnyttja motståndarens misstag. Vi tror därför att matchen blir målsnål och spelar på under 2,5 mål till oddset 1,56 hos Unibet.

Vårt speltips: Det blir färre än 2,5 mål i finalen av Fa-cupen till oddset 1,56 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com