Chelsea vs Manchester United – FA Cup Final

Paul PogbaWembley bjuder in till fotbollsfest och det är dags för final i världens äldsta fotbollsturneringe, FA Cupen. Regerande mästare är Arsenal men i år kommer man inte att ta hem pokalen. Istället står det mellan stadsrivalen Chelsea och 2016 års mästare av turneringen, Manchester United. Två densivt inriktade tränare så förvänta er ingen målfest. Dock är det final och två bra lag som möts. Folkens det närmar sig för ordentlig fotbollsfest och alla är bjudna!

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet idag

Hemmalaget Chelsea:

Regerande mästaren i Premier League har inte kunnat motsvara fjolårets succé 2017/18. Säsongen har inte varit vad man önskade utan det blev en femte plats i ligaspelet. Tyvärr för deras del innebär det att man inte kommer att spela i Champions League nästa år. Istället får man fokusera på att ta titeln i FA-cupen och ta nya tag i Europa League kommande säsong. Lagets största problem har varit målskyttet under säsongen, i försvaret har man varit solida med 1 insläppt mål per i snitt.

Bortalaget Manchester United:

Mr Mourinho kan blicka tillbaka på en säsong med blandade resultat eller en säsong fylld av katastrof. Något av det kommer det bli! Förlorar United finalen är säsongen en besvikelse trots att man nådde sin bästa placering i ligan sedan Sir Alex slutade när man nådde andraplatsen. I Champions League blev det dock en besvikelse med uttåg mot Sevilla trots fördel inför hemmamatchen. Mourinho har fått kritik för att man gjort för lite mål men i defensiven har det sett ganska bra ut trots avsaknaden av storstjärnor. 28 insläppta mål på 38 matcher är inte särskilt mycket men som vanligt har man gjort för få mål under portugisen.

Så här tänker vi:

Hjärnornas kamp väntar och därför talar allt för att det blir en taktiskt match. Förvänta er inte mål i mängder utan två defensivt balanserade lag som kommer försöka uttnyttja motståndarens misstag. Vi tror därför att matchen blir målsnål och spelar på under 2,5 mål till oddset 1,56 hos Unibet.

Vårt speltips: Det blir färre än 2,5 mål i finalen av Fa-cupen till oddset 1,56 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com