Chelsea vs Manchester United – Premier League

sarri tränareEfter ett meningslöst och tråkigt landslagsuppehåll drar PL igång igen med en riktigt nervkittlande match. Mourinho åker till sin gamla klubb Chelsea som en mycket pressad man. Han vet att vid förlust är chansen stor att han får sparken. Det är ingen rolig match för de rödklädda eftersom Chelsea har inlett säsongen otroligt starkt med 6 vinster och 2 oavgjorda på de 8 inledande matcherna. Med förlustnollan intakt hoppas man att den fina trenden kan fortsätta mot United som inför matchen ligger på plats 8 i tabellen.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget Chelsea

Mästaren för två säsonger sedan har en ny tränare och har inlett säsongen lysande. När snart en fjärdedel av säsongen är spelad är man fortfarande obesegrade och har absolut häng på titeln. Laget har bjudit på en fin fotboll och varit effektiva där framme. Framförallt är det genom Eden Hazard som poängen kommit, belgaren har varit otroligt het i säsongsupptakten. Är han på spelhumör får United verkligen se upp.

Bortalaget Manchester United

Mourinho är en väldigt pressad man och får det tufft att bli kvar säsongen ut om inte resultaten förbättras markant. Nu lyckades man vända senast mot Newcastle efter underläge med 2-0, men det är knappast en bragd att besegra säsongens mest krisande lag på hemmaplan. Nu väntar en otroligt tuff motståndare i form av Chelsea och förlorar United kan Mourinhos dagar som ansvarig träanre vara över.

Så här tänker vi

Det kommer att bli en otroligt tät match där United kommer att parkera bussen, var så säkra. Vi tror att det därför blir en målsnål match, det brukar det bli när lagen ställs mot varandra. Vi väljer därför att spela på under 2,5 mål till oddset 1,95 hos Bethard.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Chelsea och Manchester United till oddset 1,95 hos Bethard

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com