Chelsea vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Chelsea

chelsea-vs-manchester-unitedDet verkar som om Chelsea har kommit ur sin svaga form från September när man förlorade mot Arsenal och Liverpooloch och man förlorade ytterligare två matcher. Men efter det tog man tag i sitt spel och man började spela mer rejält och då kom även segrarna och trenden verkar ha vänt. Nu har man vunnit på ett övertygande sätt mot både Hull och Leicester.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta gör nu att man ligger på en bra 5de plats och kanske mer tack vare att andra lag som Manchester City spelar dåligt just gör att man bara är 3 poäng från en topplacering. Den person som betytt mest för att Chelsea har kommit tillbaka i form är Diego Costa. Han har redan gjort 7 mål i Premier League.

Bortalaget Manchester United

I Manchester United är det Zlatan Ibrahimovic som ska leverera. Det gick bra i början men nu på slutet har inte målen kommit såsom Zlatan och laget vill. Men vi vet att Zlatan inte behöver mycket till chans för att sätt bollen i mål.

Nu har man vunnit mot Fenerbahce med hela 4-1 och vi misstänker att den segern var bra för självförtroendet i gruppen.

Så här tänker vi

Två lag som kommer att vara starka i defensiven gör att vi tror på Under 2.5 Mål till oddset 1.80 hos comeon

Vi spelar: Under 2.5 Mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com