Chelsea vs Swansea – Premier League

Hemmalaget Chelsea

Chelseas väg mot total dominans fortsatte i förra veckan när de ganska enkelt slog Wolverhampton med 2-0 på bortaplan och gick på så vis vidare i FA Cupen. Detta var nog en välkommen vinst efter matchen mot Barnley som imponerade och nu har man inte förlorat på åtta matcher i alla de turneringar man har ställt up i.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Av dessa har sex varit vinster och förlusten med 2-0 mot Tottenham Spurs i början på januari är lagets enda förlust på nitton matcher. I Premier League har man vunnit 16 matcher av 19 möjliga.

Bortalaget Swansea

Det råder inget tvivel om att laget har börjat spela mycket bättre sedan nya tränaren Paul Clement tog över och de har vunnit tre matcher av fyra möjliga nu på slutet. Men trots det är man fortfarande på nedflyttningsplats. På bortaplan har man förlorat nio av tolv matcher och trots att man har en ny tränare och ett nytt spelsystem så försvinner inte sådana negativa trender över en natt.

Så här tänker vi

Vi tror på dominanterna i år Chelsea och vi väljer att spela Chelsea -1.5 mål till oddset 1.73 hos Unibet

Vårt speltips: Chelsea -1.5 mål 1.73 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com