Chelsea vs Tottenham – Premier League

Chelsea home groundHelgens toppmatch blir Londonderbyt mellan Chelsea och Tottenham. För Chelsea är seger ett måste om man vill haka på den sista Champions League-platsen. Inför matchen är man nämligen hela fem poäng bakom, något som blir åtta poäng vid förlust. För Tottenham gäller det att hålla Chelsea bakom sig och utmana United om andraplatsen. Något som skulle tangera placeringen från i fjol. Förvänta er en spännande drabbning på Stamford Bridge i London.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Chelsea:

Regerande mästaren Chelsea har inte haft en lika rolig säsong under Contes andra år vid rodret. I Premier League har man inte kunnat hota Manchester City och är oroväckande långt ifrån en Champions League-plats. Med tanke på att man också är ute ur Champions League ser det ut att bli en titellös säsong för Londonklubben. Ska någon chans finnas att spela i Champions nästa år är en seger mot Tottenham ett måste. Annars får laget enbart fokusera på FA-cupen som är enda turneringen man är kvar i.

Bortalaget Tottenham:

Tottenhamn har stått för en stabil säsong utan att för den sakens skulle övertyga hela vägen. I Champions League blev det förlust mot Juventus trots att man hade med sig 2-2 inför returen på hemmaplan. I ligan har man blandat och gett men innehar i alla fall fjärdeplatsen som ger en direktplats till Champions League. Nu väntar en tuff bortamatch mot Chelsea som ligger precis bakom laget i tabellen. Förlust och helt plötsligt är det spänning igen om fjärdeplatsen.

Så här tänker vi:

Chelsea har mest att spela för och måste gå för segern. Tottenham i sin tur har varit snäppet vassare under säsongen men samtidigt haft svårt på bortaplan mot topplagen. Med kniven mot strupen lossnar det för Hazard och grabbarna. Vi väljer att spela seger för Chelsea till oddset 2,38 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Chelsea besegrar Tottenham på Stamford Bridge till oddset 2,38 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com