Chelsea vs Tottenham – Speltips Premier League

Andra raka Premier League-helgen väntar och det är ett spektakulärt London-derby som vi har framför oss. Båda lagen inledde sina premiärer med att vinna och hoppas kunna fortsätta den trenden för att få en andra raka seger i Premier League. Chelsea är knappa favoriter enligt oddsen men Spurs ska inte underskattas. Vem presterar bäst fotboll i Londonderbyt?

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Chelsea hoppas ta ytterligare en seger

Chelsea slutade trea förra säsongen och är enligt oddsen och experterna favoriter att hamna där igen. De inledde säsongen borta mot Everton och vann med 1-0 efter ett straffmål av Jorginho på tilläggstid i första halvlek. Nu krävs det förmodligen än något bättre prestation. Men Chelsea har varit stabila bakåt länge och är svåra att göra mål på.

Tottenham kommer från en strålande premiär

Tottenham Hotspur inledde säsongen med en flygande offensiv då laget vann med 4-1 mot Southampton. Ur ett svenskt perspektiv var prestationen av Dejan Kulusevski extra glädjande då den svenske stjärnan stod för 1 mål och 1 assist. Tack vare den klara segern leder faktiskt Tottenham Premier League efter en omgång. Kan de få med sig ännu en fin prestation mot Chelsea?

Blir en jämn match

Det kommer att bli jämnt när de båda lagen drabbar samman. Chelsea är favoriter enligt oddsen och svensk betting men Tottenham ser mer intressanta ut än på länge. Tottenham brukar ha svårt mot Chelsea och förlorade hela fyra matcher mot laget förra säsongen. Vi tror att det kan bli jämnt och målrikt den här gången. Ett målrikt kryss känns inte osannolikt. Därför väljer vi att spela över 2,5 mål till oddset 1,63 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Chelsea och Tottenham till oddset 1,63 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller