Chelsea vs Tottenham – Speltips Premier League

Andra raka Premier League-helgen väntar och det är ett spektakulärt London-derby som vi har framför oss. Båda lagen inledde sina premiärer med att vinna och hoppas kunna fortsätta den trenden för att få en andra raka seger i Premier League. Chelsea är knappa favoriter enligt oddsen men Spurs ska inte underskattas. Vem presterar bäst fotboll i Londonderbyt?

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Chelsea hoppas ta ytterligare en seger

Chelsea slutade trea förra säsongen och är enligt oddsen och experterna favoriter att hamna där igen. De inledde säsongen borta mot Everton och vann med 1-0 efter ett straffmål av Jorginho på tilläggstid i första halvlek. Nu krävs det förmodligen än något bättre prestation. Men Chelsea har varit stabila bakåt länge och är svåra att göra mål på.

Tottenham kommer från en strålande premiär

Tottenham Hotspur inledde säsongen med en flygande offensiv då laget vann med 4-1 mot Southampton. Ur ett svenskt perspektiv var prestationen av Dejan Kulusevski extra glädjande då den svenske stjärnan stod för 1 mål och 1 assist. Tack vare den klara segern leder faktiskt Tottenham Premier League efter en omgång. Kan de få med sig ännu en fin prestation mot Chelsea?

Blir en jämn match

Det kommer att bli jämnt när de båda lagen drabbar samman. Chelsea är favoriter enligt oddsen och svensk betting men Tottenham ser mer intressanta ut än på länge. Tottenham brukar ha svårt mot Chelsea och förlorade hela fyra matcher mot laget förra säsongen. Vi tror att det kan bli jämnt och målrikt den här gången. Ett målrikt kryss känns inte osannolikt. Därför väljer vi att spela över 2,5 mål till oddset 1,63 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Chelsea och Tottenham till oddset 1,63 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com