Chelsea vs Watford – Premier League

Hemmalaget Chelsea

Det blev bänknötaren från Belgien Michy Batshuayi som fick göra det enda målet i matchen mot West Bromwich som gjorde att Chelsea också tog hem ligatiteln. Deras säsong har varit fullkomligt lysande i år och tränaren Antonio Conte fick ordning på det kaos som Jose Murinho lämnade. De har nu spelat fem matcher och har fem vinster i rad och de har dessutom hållit nollan i tre av matcherna och de har visat oss varför de också har vunnit ligan.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Kanske fanns det dem som trodde att titeln skulle gå till Tottenham när de förlorade matchen mot Crystal Palace för inte så länge sedan men de kunde bibehålla sitt fokus och fina spel. På hemmaplan har man varit extra starka genom hela säsongen.

Bortalaget Watford

Watford förlorade mot Everton i fredags och det var bara en naturlig fortsättning på en ganska tråkig sista period för Watford. Det verkar som om de klarar sig undan nedflyttning men de har förlorat fyra raka matcher och de gjorde heller inga mål på över en månad. Detta gör att tränaren Walter Mazzari förmodligen har press på sig att försöka få laget att vinna matcher och att de skall börja producera mål igen.

Så här tänker vi

Allt ljus på Chelsea i den här matchen och Watford kommer inte ha någonting att säga till om. Vi spelar Chelsea över 2.5 mål till oddset 1.90 hos betsafe.com

Vårt speltips: Chelsea över 2.5 mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar