Chelsea vs Watford – Premier League

Hemmalaget Chelsea

Det blev bänknötaren från Belgien Michy Batshuayi som fick göra det enda målet i matchen mot West Bromwich som gjorde att Chelsea också tog hem ligatiteln. Deras säsong har varit fullkomligt lysande i år och tränaren Antonio Conte fick ordning på det kaos som Jose Murinho lämnade. De har nu spelat fem matcher och har fem vinster i rad och de har dessutom hållit nollan i tre av matcherna och de har visat oss varför de också har vunnit ligan.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Kanske fanns det dem som trodde att titeln skulle gå till Tottenham när de förlorade matchen mot Crystal Palace för inte så länge sedan men de kunde bibehålla sitt fokus och fina spel. På hemmaplan har man varit extra starka genom hela säsongen.

Bortalaget Watford

Watford förlorade mot Everton i fredags och det var bara en naturlig fortsättning på en ganska tråkig sista period för Watford. Det verkar som om de klarar sig undan nedflyttning men de har förlorat fyra raka matcher och de gjorde heller inga mål på över en månad. Detta gör att tränaren Walter Mazzari förmodligen har press på sig att försöka få laget att vinna matcher och att de skall börja producera mål igen.

Så här tänker vi

Allt ljus på Chelsea i den här matchen och Watford kommer inte ha någonting att säga till om. Vi spelar Chelsea över 2.5 mål till oddset 1.90 hos betsafe.com

Vårt speltips: Chelsea över 2.5 mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com