Chelsea vs West Ham – Premier League

nike chelseaDerbyhetsen fortsätter när vi åker till Englands huvudstad London för en spännande match mellan Chelsea och West Ham. Antonio Conte har haft det hett om öronen i samband med att Champions League-platsen runnit Chelsea ur händerna. I skrivande stund är det åtta poäng upp till fyran Tottenham. Då återstår det bara sju matcher. För David Moyes West Ham är det bara en sak som gäller och det är att säkra kontraktet. Med bara fem poängs marginal till nedflyttning är det en klubb som är oerhört nervös inför säsongsavslutningen.

Hämta din oddsbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Mybet idag

Hemmalaget Chelsea:

Chelsea hade chansen senast mot Tottenham att vinna men istället blev det första förlusten, mot Spurs på hemmaplan, på över 60 år. Nu har man chansen till en liten revanch genom att besegra West Ham. Upp till fjärdeplatsen är det dock ganska kört med åtta poängs marginal till Tottenham som dessutom är i väldigt bra form. Conte kommer med all säkerhet lämna efter säsongen och Chelsea får finna sig i att spela i Europa League kommande säsong.

Bortalaget West Ham:

Slaven Bilic fick lämna tidigt efter att resultaten inte gått ”The Hammers” väg. In kom David Moyes som inte lyckats särskilt bra sedan han lämnade Everton för Manchester United. ”Scapegoaten” ska inte ha skit för hur han lyckats i West Ham även om laget fortfarande riskerar att åka ur. Truppen är extremt svag men Moyes har fått hyfsad ordning på laget som ligger på säker mark när sju omgångar återstår.

Så här tänker vi:

Chelsea är naturligtvis jättefavoriter men det senaste mötet mellan klubbarna slutade faktiskt 1-0 till West Ham. Nu har Chelsea hemmaplan och lär enkelt kamma hem segern. Vi väljer därför att spela på seger för Chelsea till oddset 1,25 hos Mybet.

Vårt speltips: Chelsea besegrar West Ham till oddset 1,25 hos Mybet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com