Club Brugge vs Porto – Champions League

Hemmalaget Club Brugge

club-brugge-vs-portoVare sig man har spelat i Champions League eller i den inhemska ligan har det gått enligt planerna. Spelarna ser osäkra ut och man spelar inte helhjärtat igenom matcherna. Man förlorade med 3-0 mot de europeiska nykomlingarna Leicester och sedan blev man fullständigt överkörda av det lilla laget från Danmark, FC Köpenhamn.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

När man förlorade med 1-0 mot Sporting Charleroi i Fredags är det den 5de förlusten, 1 oavgjord och fyra vinster i de senaste 10 matcherna. Just nu ligger man på en 4de plats i den Belgiska ligan och det ska man nog vara glad över, det kunde ha varit värre. En del av lagets problem beror på skador och till exempel är lagets stora målskytt Jose Izquierdo och förra årets toppmålskytt Abdoulaye Diaby är dessutom borta.

Bortalaget Porto

Porto har också dragits med skadeproblem men kan glädja sig åt att deras bästa målskytt Andre Silva nu är tillbaka i fullt slag. Nu när han är tillbaka i fin form och visar det genom att han har gjort mål i varje match de senaste 3 matcherna.

Storlaget från Portugal ligger lite risigt till eftersom man inte har startat det europeiska spelet på bästa sätt. Så laget kommer att vara fullt fokuserat på dagens match.

Så här tänker vi

Porto behöver vinna och i dagens match kommer rätt motståndare för dom även om det är på bortaplan så spelar vi Porta för Vinst till oddset 1.89 hos LeoVegas

Vi spelar: Vinst för Porto hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar